Adimadim mertinannesii ben kundak almadim kare pamuk kumastan yada muslinden yapicam kundagi almaya gerek duymadim
hunilimom mertinannesii büyük muslinlerden kullanırsın canım bende 2 3 tane pazen felan vardı onlarla terliyordu ama muslin güzel kurtarici
Ebru-isil Ben iki tane aldım indirimde zaten diye ama kullanır mıyım bilemiyorum.Duruma göre bakacağız.kirlense bile örtü ile kundaklama şekilleri de var sanırım onları deneyebilirsin.
mertinannesii Kundak die bahsettigm ince battaniyelrden bajsedyrm yaz bbgi olacak ama baxıları 10 tane bile az geldi dyorlr Adimadim Ebru-isil
Adimadim mertinannesii ince battaniye olarak bende bayagi muslin ortu aldim cok kullanisli zaten tavsiye ederim hemvincecik hem emici bir kumaş
Ebru-isil mertinannesii hmm öyle almadım hiç hazır kundaktı canım bnm aldığım.Yazlık olarak Müslinden olur belki ☺️
Adimadim mertinannesii banada herkes onerdi 5 tane falan aldim bazilari cift kat buyuk bazilari incecik kucuk yazlari puset ortusu olarakta kullanirim diye dusundum