Nisa_nurr Bus_ak18 denicem hepsini teşekkür ederim , evde duramıyorum artık nefesim daralıyor insAllah ise yarar, doktora gittiğimde de isticek ilaç insAllah yazar 🤗
Yldrlasel Nisa_nurr kaç haftalık şuan bnde hemen yiyemiyorum çıkarinca ama tabi migde çıkarınca boşalınca acikiyo mecbur yiyom şükür o ckmiyo ama günde 1 defa kesin geliyo 13 haftaligiyiz bzde herkes geciyo diye benimde hala geçmedi
Nisa_nurr Yldrlasel bizde 12+1 ama şöyle ki bende ben çıkarınca hâlâ midem bulanıyor bi su içsem onu da çıkarıyorum ve ben midem boşalınca acıkmıyorum yemekten tiksindim artık
Cml_e07 Arkadaşlar 6. Haftaya gireceğim iki güne ağzımda metal tadı gibi bi tat oluştu sabahtan beri normal mi sizce bu tat
Aylaninannesi Aın sonuna kadar kustum kusmaktan helak olmustum, prilam dr 10 mg bu ilaç olmasa bilmiyorum , doktordan yazdırabilirsiniz
Ayyucebanu Nisa_nurr ben direkt doktora gittim besinsiz kaldığım için üç gün serum tedavisi uyguladılar heg teşhisi koyuyorlar sürekli kusan hamilelere canım
Ayyucebanu Nisa_nurr yok kötü birşey değil bebeği çok etkilemiyor ben aklıma yemek gelince bile midem bulanıyordu ne yersem çıkarıyordum prilam kullanmaya başladım bide serum çok iyi geldi
NisaMomy Nisa_nurr 8. Haftada başladı öide bulantısı ve kusma 28+4 oldum hala devam bir ara ilaçla kesmiştim şimdi ilaçta bitti ben bugün gene kustum su içemiyorum mide bulantısından