Mavi87 Ovulasyonda yumurtlama gördüm çatladı, eşimle birlikte olduk. 6 gün geçti. Adete 13 gün var. İlk kez buzamanda adet ağrısı çekiyorum. Sanki birazdan adet olcakmışım gibi. Bu ağrı enfeksiyon olabilirmi yada döllenme? Fikrinizi öğrenmek isterim 🙏🏻
Deletedmom137 Mavi87 merhaba, gebelik belirtileri adet belirtileriyle aynıdır sancı dahi çekebilirsiniz test yapıp kafanızdaki soru işaretini giderebilirsiniz☺️
Belit Mavi87 merhaba seni çok umutlandirmak istemem ama ben yaşadım anlattigin durumu 🙂 2 hafta boyunca adet olacakmış gibi sürekli ağrı çektim göğüslerim hassaslasmisti erkenden ve adetim 2 gün gecikincede test yapmıştım şuan 28 haftalığım🙂
Ozge-46 Mavi87 belirtiler için inanın çok erken.vücudunuZu çok dinlemeyin benceakışına bırakmaya çalışın. erken hamilelik testiyle öğrenmiştim ben ama Yinede adete 4 gün kala gibi öğrenebilirsiniz.belirtiler ise sonrasında başlıyor
sevenpolat Canım adet tarihinin geçmesini bekle. Yani bu durumda herşey olabilir o yüzden en iyisi beklemek, bilemezsin.
Mavi87 Deletedmom137 13 gün var adete çok erken sanki test için. Malum olaydan dolayı hastane vs gidesim yok. Ama adet ağrısı olmasının bi sebebi var gibi 🤲🏻🤲🏻
gamzenejat35 Mavi87 Aynen benimde aynı adet belirtisi gibiydi sadec geceleri kasıklarım agrıyordu sonra hamile olduğumu öğrendim 🙈
Mavi87 Belit aslında hakikaten erken ama, ben 32 yaşındayım ve hiçbir şekilde 13 gün kala ağrı yaşamadım. Sanki bana da farklı bir dururum var gibi geldi. Belki yaşayan olmuştur siz gibi
Mekamu Mavi87 ben de aşırı göğüs hassasiyeti olmuştu daha çok. Yerleşme ağrısını nerdeyse hiç hissetmedim. İnşallah Allah gönlünüze göre versin
Mavi87 Mekamu bende şuan hiç yok. Beklemekten başka çare yok sanırım. Çünkü dediğiniz gibi erken henüz