Arkadaşlar merhaba. 38+2 olduk bugün. Yaklaşık bir haftadır ara ara doğum nişanım geliyor herkesin öylemi olmuştur bilmiyorum ama. Pazartesi kontrolum vardı nst de doğum sancıların çıkmış dedi doktor doğuruyorsun diye güldü. İlk kez alttan muayene olcaktım(gerçekten kalmadığınız zaman acımıyor bunu burda öğrendim kasmamam gerektiğini) 1 cm açılma olduğunu istersen yatış yapalım yoksada sıklaşırsa gel dedi bende sancılarım artarsa geleyim dedim neyse ultrason da bebeğime baktı iyi görünüyor normal için bir problem olmadığını söyledi ama büyük ihtimal yarın gelirsin dedi. Ama cumaya gün cumadan önce gelirsin diyede ekledi. Ama hala bir tık yok bebek gelmiyor dün biraz daha nişan geldi bugünde . Herkes mesaj atıp duruyor daha doğurmadın mı ne zaman doğuracaksın falan filan çok sıkıldım gerçekten. Hurma yiyorum günlük iki gündür meryem ana eli otunu suya koydum suyundan içiyorum. Squat yapıyorum evde hava soğuk yürüyüşü çok uzun yapamıyorum çünkü bu aya kadar hasta olmadım olmak istemiyorum başka ne yapbilirim😥😥