Busralacin Kızlar afedersiniz ama ben bunu yitiyorum iceriye ama geri agzina iniyo kullanam varmi sizde oluyomuydu. Ucunda duruyo eriyo camasirimi batiriyo faydasini goruyomuyumdur bugun gttim doktora sormayi unuttum
KardelenYB Busralacin bende kullanıyorum canım ileriye itmen gerekiyor sen yapmakta zorlanıyorsan eşinden yardım al ben eşime yaptırıyorum hiç akmıyor 3. Günüm akıntımda olmadı daha
Yeloturko Bende kullanıyorum canım ama gece yatarken kullanırsan daha rahat olur ayrıca illaki akıcak beyaz şeklinde endişenme ulaşması gereken yere ulaşıyor
Busralacin KardelenYB sabah deniyim bi insallah yapabilirim valka yitiyom geri iniyo geri itiyom geri geliyo anlamiyom
KardelenYB Busralacin o ucunu sen ileri itmeye çalış hatta bence eşinden yardım al sen sırt üstü yatarken bacakları omzuna koy o jeli kullansın ve sıksın birazda bekle öyle 5 dk felan bacaklarını indirmeden sonra yat yarım saat kadar ama yarım saat sonra hareket etmen lazım hareket ettikçe emiliyormuş ilaç doktorum bana böyle önerdi ve işe yarıyor hiç geri gelmedi Çok şükür 🙏
Mervasya Canım bende kullandım fitili iterken ayakların yüksekte olsun ve yerinden kalkma ittikten sonra ilaç maalesef batırıyor çamaşırı sabaha ona yapıcak birşey yok😓
KardelenYB Mervasya bişi soracağım ben 5 haftalığım suan belirtim yok mide bulantısı vs vs ama akşam olunca çok yoruluyorum ve ağırlarım başlıyor sizde nasıldı veya nasıl suan
KardelenYB Mervasya bide profilini gezdim de maşAllah 🧿 büyümüşsünüz baya doktor progesteron değerin düşük olduğu için mi vermişti yoksa kanaman felan mı vardı benim progesteronum 11.54 çıktı hafta başında ondan verıyprum dedi kanamam veya sıkıntım yok zaten ama tedirgin oldum
Mervasya KardelenYB Canım hiç tedirgin olma bende aynıyım bulantı kusma halsizlik bildiğin yürüyen ölü 😄 4.aya kadar ancs düzeldim bazılarının ağır geçiyor görsen ilk aylarda full hastanedeydim ayrıca o ilacı bana erken doğum veya düşük olmasın diye tedbir amaçlı verdiğini söyledi herhangi bir zararı asla yok dedi tedirgin olma ❤️🤰🏻