Gulsum1 Arkadaşlar iyi aksamlar Elazıg Medical Park’a ayrintili ultrason icin giden var mı? Bana doktor önerecek var mı?
Zeynepbzp Gulsum1 üniversite hastanesine gitmeni tavsiye ederim cihazları çok iyi Malatya’dan geldim onun için.
Acemi-anne Ben anadoluda sükrü beye yaptırdım cok iligili Allah razı olsun 🤲🏻 85 tl muayene ücreti tek verdim organlarına parmak kemiklerine kadar herseyi net gösteriyor
Ses23 Bana doktorum ayrıntılı ultrasyonla ilgili bir şey demedi medicalparka gidiyorum ama kendi baktı inceledi demek onun makinasından da bakılıyor sami Güngör doktorum
Fhb__ Ben de medikal parkta Sami beye gittim. Sadece muayene ücreti verdim 450 tl gibi bir ücret istemediler. Yine de arayıp öğrenebilirsiniz. Normal muayeneden biraz daha uzun sürüyor tabi detaylı olarak tüm organlar incelendiği için.
Ses23 Fhb__ bende öyle sami beye gidiyorum zaten baktı benimkinede normal de siz demi sami beye gidiyorsunuz
Hnuda Ayrıntılı ultrasonu perinatoloji yaparsa daha iyi sizin söylediniz dr lar perinatolog degil benim bildiğim aama bilemedim şimdi. ?