ebr 19 haftalik gebeyim eşime dogum gunu hediyesi ne yaptirabilirim sizce ? Bebekden babaya hediye olsun istiyorumm ?
Zeytin ebr İnstagramda nakkaşgömlek var gömlekleri çok güzel ben ondan yaptırdım koluna adını ve soyadının ilk harfini işlediler. Dilerseniz yakanın içine nakış yapıyorlar, “bir ömür yakandan düşmeyeceğim vs.” gibi Çok şık bir gömlek oldu eşim de çok beğendi.
Frida Ben de onun arayışı içindeyim, bizimkisi 11. haftada gördü renkli ultrasonda şimdi ondan habersiz gidip cektireyim diyorum 16. haftadayım yüz hatları belirli olmuştur onu hediye edicem hediye almayacagim yani 🙂 bir de 3d yazicilar var onu arastiriyorum sen de bir bak istersen
Haziranannesii Bende saat aldım üstüne bensiz geçen hiçbir zamanın olmuyacak yazıcam.. aslında baba oğul kombini yapacaktım ama erkekler ilk zamanlar kıskanırmis tüm ilgiyi bebise verdigimiz için o yuzden yaptırma dediler bana ama istersen sen öyle bir kombin yaptirabilirsin
ebr Haziranannesii o kadar cok saati varki baska birsey dusunuyorum ya album yaptrsam ultrson fotolarini koysam bilemedm ki
Cans ebr hobim.isim.duslerim sayfasından yaptırdım . Defter ve polaroid fotoğraflarda yaptırmıştım . Güzel bir süsleme ve yemek . Sonrasında pasta ❤ Çok hoş olmuştu 😍
Frida https://www.google.com.tr/amp/m.haberturk.com/ekonomi/teknoloji/haber-amp/1041915-3d-printer-ile-bebek-yaziyorlar Şöyle bir haber linki var bu yurtdışında yapılan burada yapılıyor mu diye araştırıyorum 🙂
Sayka babamızın doğum gününde hamile oldugumu bilmişdim. hediye kutusuna hamilelik testini koyub icinese ( hediyenisipariş verdim 9 ay sonra gelicek inşallah) yazib vermişdim
ebr Sayka gercekten guzel fikir de benim esim hamile oldugumu bilioda suprz baska bisiler yapmam lazim 😊
Zeytin ebr kapıda ödeme ile aldım 100 tl tutmuştu bebeğimizin ismi belli değildi o zamanlar yazdırtmamıştım, daha uygun fiyatlı/pahalı gömlekler de vardı ben beyaz pamuklu bir model aldım kendileri önerdiler, kumaşı gerçekten çok güzel
Sayka ebr bir Resim cercivesi Ala bilirsin. ama icine resim koymayıb üzerine kücük bi not ekleye bilirsin ( cercive boş babasi kızımızla (olumuzla) olan ilk fotorafını koyarsın
Betl 12nisan benimde eşimin doğum günü evet kızından bir hediye olsun istiyorum ama çerçeve falan bir erkeğin ne kadar hoşuna gider 🙁
SevgiSungur Tasarrella diye sayfa var instagramda orda bu seneki hediyen benim,iyi ki varsın babacığım diye zıbınlar var ondan yaptırsak olurmu ki daha doğmadı ki kararsızım 😏 doğduktan sonra olsaydı zıbını giydirirdik falan güzel olurdu