Ayse_58 Kızlar yanınızda kim kalıyor ve hastanelerde şuan durum nedir bilgi verir misiniz rica etsem eşiniz bebeği gördümü bide başka çocuklarınız varsa yanınıza gelebildimi
Mrvcnn Ayse_58 ben bi kaç kadın doğum doktoru takip ediyorum instada sadece sağlık personeli ve 1 refakatçi kalsın diyorlar hep görüşmek istedikleriniz görüntülü arasın falan diyorlar
duygusm Ayse_58 Bize de tek refakatçi dendi. Eşimle gidip geleceğiz doğuma. Evet annem de yanımda olsun isterdim ama bu benden önce annem için bir risk. Belli yaşın üzerinde insanlar, hastaneye gidip gelirken annem enfekte olsa çok üzülürüm. O yüzden hastanenin kurallarına riayet etmekte fayda var.
Mrvrlshn Ayse_58 ben yarın sabah Doğum yapıcm sadece 1 refakatçiye izin var mecbur annem kalıcak babası da akşam 6 yla 8 arası görebilecek onun harici herkese yasak
Zhrnz Ayse_58 aciklamalara gore 1.refekatci.ve ziyaretci kabul edilmiyor.Tr de.gene iyi.Almanyadayim burda refakatci yok.hatta doguma dahi kimseyi almicaklar kimse gelemicek tek basima olucam son 27 tek nsl.olcak korkusu sardi.😢
Mavi_3 Merak ettigim bütün soruların tercümanı olmuşsunuz. 20 gün kaldı ve ne nasıl olacak merak içindeyim
Esma_korpinar Mavi_3 ay benimde yirmi gunum kaldi canini seven kanuniye gitmesin tek tavsiyem bu durumum acil olmasina ragmen beni sezaryana almadilar ve olumu dahi goze aliyorum diye kagit imzalattilar acilde bi tane dr vardi dedim o ona kons atiyo o ona dedigi tek sey bizde burda dr ve bu durumdan cok sikayetciyiz kimse hastayi acmak istemiyor ve ben sok😒 ciktigim gunde korana virus vakasi sebebiyle ciktim
Yagmur1212 Esma_korpinar aaa cok kotu olmus canim bende kanuniye yakinim zaten ama orda dogum yopmak asla istemiyorum 😣
Ozgcannnn Ben bugun sabah adana da metro hastanesınde doğum yaptım. Refakatcı bır kısı kalabılıyor yanında. Zıyaretcı yasak ve baba da gordu ama bızım bebegımız suan yogun bakımda o yuzden annem var sadece yanımda
Happpm Ozgcannnn neden yoğun bakımda canım Allahım inşallah yaşafi adıyla şifa verir sende evladına bian çnce kavuşursunuz
NurseB Bir hemşire olarak söylüyorum yanınızda sadece 1kişi olsun. Evet üzücü ama gerekirse diğer çocuklar, ve diğer aile bireyleri bebeği hastaneden çıktıktan sonra görsün. Eş kalmayacaksa refakatçi olarak görüp gitmeli bence.
Dilaraozturk Doğum zamanında hastanede bulunamıcaklar mı yani doğumhane kapısında bebeği göremeyecekler mi
_zehra_ Bende sordum bugün herhangi bi kısıtlama yok dediler. Hatta doğum fotoğrafı uygulaması da devam ediyormuş. Sterilize şekilde yapıyoruz çekimleri dediler . Her hastane kendine göre prosedür uyguluyor sanırım
Gizem3410 Benim hastanemde yasak malesef yayınlarmışlar sitelerinde mesai saati dışında sadece ve 1 kısı ziyarete gelebilirmiş oda hasta ihtiyaçlarını karsılamak ııcn sonra geri dönmek şartıyla eşim kalacak benımle mesai bitincede annem gelir görmeye bizi napalim
Dilekosman Kızlar devlet hastanesinde dogum yapanlar 2 anne yan yana oluyor dıye biliyorum onlar ne olacak acaba 🙄
Nslhn2019 20 gün kaldı kaldı benimde haftaya Perşembe Ya da cuma sezeryan olacağım korkuyorum valla birşey olacak diye bebeğime rabbim korusun
Nurr Bizim hastane yayınlamış sadece 1 refakatçi kabul ediyorlar 1 saat de ziyaret saati var ama tek bir kişi sadece kabul ediyorlarmış
gzmyldrmm Nslhn2019 bnmd suan 36+2 bnm hamilelik boyunca aldigim kilodan dolayi normal zor dendi sezaryan olmak istiyorum onun icin sordum cok saol kazasiz kurtul insllh
Ozgcannnn Happpm tesekkur ederim sezeryan dogumda su kacmıs cıgerıne bıraz. Solunumu hızlı oldugu ıcın makınaya bagladılar