akovalardan zeynepcelikss sağlıkla gelsin inşallah ben ikili taramayı yaptım şuan 16.haftamdayım detaylı 20 .haftada mi yapılıyor birde tam olarak ne yapılıyor ultrasyon mu yoksa alttan muayene falan var mı
Dilarasavull44 zeynepcelikss bende 24 haftada giricem inşallah renkli fotoğraf verdiler mi net gördünmü 😊
Ozzzgeee zeynepcelikss bende dün girdm bebeğimin böbreklerinde genişleme varmış bu geçer mi nasıl bir şey bilgisi olan var mı acaba bir de bebek Rahme yakın ddi onun haricinde güzel korkulacak bsey yok ddi ama bunlar aklıma cok takılıyo
Safiye12 zeynepcelikss canim bende girdim salı günü benimde erkek doktor bana sağ bobrek genişliği sınıra yakın ama bu kötü bi sorun değil erkek bebeklerde genelde oluyo doğuma kadar geciyo dedi sana soylendimi böyle bisey
zeynepcelikss akovalardan 18. haftadan 23. hafta arasi detayli yapılıyor. Alttan değil. normal her ay Karın bolgesinden ulturasona giriyoruz ya. ayni oyle
zeynepcelikss Dilarasavull44 Özele gittim, 5.6 tane ulturason fotoğrafı 2 tanede normal bildigimiz gerçek fotoğraf dan verdi doktor.. renkliye de girdik siyah beyaza da. canli canli hareketlerini izliyorsun o an. cok guzeldi🥰🤗😍🐣
Dilarasavull44 zeynepcelikss ay bende 1hafta sonra gidicem inşallah çok merak ediyorum varmı foto atın merak ettim😊😚
zeynepcelikss Dilarasavull44 Fotoğrafi var. ama benimki hic yuzunu göstermiyor. yandan kulagini gorduk elini ayagini gorduk sadece. cok inatci👶🏻😁🐣
zeynepcelikss Ozzzgeee Korkma Bobrek genişlemesi geçiyor diye biliyorum. şükür benim kinde hic sorun çıkmadı 🐣 sende kafaya takma. duymustum olanlari. bidahaki ay normale döner
Safiye12 Ozzzgeee genişleme banada var dendi ama bizim sadece bi böbreğinde ve geçici bisey dedi doktor senin doktorun ne dedi peki
Safiye12 Ozzzgeee hatta benim doktorum doğuma kadar geçer gecmezsede bebek ilk çişini yapınca geçer dedi
Ozzzgeee zeynepcelikss yaa inşallah geçer. Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah sevndm sizin adınıza 😊🤗
Ozzzgeee Safiye12 bnmde erkek 2 böbregnde de varmıs dogduktan snra cocuk doktoruna götürüp kontrol ettirin ddi bana
zeynepcelikss Safiye12 Yok bana hiçbirşey söylemedi. ama duymuştum böbrek genisligi dedigi kisilerin bidahaki aylarda geçiyor , takma kafana 🍼💙👶🏻
[silindi] zeynepcelikss çok güzel değil mi 😇 bende dün girdim 35 tane renkli 4 ve 5 boyutlu fotoğrafını verdiler flasha hareketli hallerini falan yüklediler dünden beri aşkla bakıyorum 🥰 babasının kopyası köfte dudaklı bi oğlum oluyo benimde
zeynepcelikss [silindi] Ya benim ilk çocuğum. 1 haftadir pıt pıt kıpirdama hissediyordum. dün hissetmedim hic korktum. sizinde oluyomu öyle
Ozzzgeee Safiye12 sağlıklı bebek ddi ama gene de doktora götürün dogduktan sonra ddi inşallah sizin ddgniz gibidr gecer
[silindi] zeynepcelikss benimde ilk canım ama ben 17. Haftadan beri hissediyorum bide benim oğlum genel olarak çok hareketli ben her gün hissediyorum özellikle sırt üstü uzandığımda