Yami Kızlar 36 haftalık hamileyim en son 31 haftamda kuaföre ağdaya gitmiştim. Bir de doğuma yakın giderim diye düşünüyordum 37 gibi ama şuan gittiğim kuaför salonu salgından dolayı kapandı kaldıki böyle tehlikeli bir durumda kuaföre ağdaya gitmek istemiyorum. Daha önce lazer epilasyon yaptırmıştım çok ince ve seyrek zaten ama yine de var şimdi bunun çatı muaynesi var doğumu var jiletmi yapsam diyorum. Benim durumumda olanlar varmı sizle napıcaksınız?
duygusm Yami Ben de önceden lazer yaptırdığım için çok az, seyrek ve geç çıkıyor. Ben arada çıkanları eldivenle aldım, 3-5 dkda bitti. Hiç öyle ağdalık bir durum olmadı. Belki hiç ağda düşünmenize gerek kalmaz.
AslCanszTokluolu Yami makinem var bazen onla bazen venüs banyo bıçağı bazem kuaför şuan için banyo bıçağı size iyi olur ama onuda yine 37 sonuna doğru yapın jilet diğerleri kadar uzun ömürlü olmuyır
Bsraylmzz kbracbc ben jileti son dustan cikacak zaman venusle aliyorum o zmn yumsamis oluyo o zaman tenimi gerdirerek aliyorum iyi oluyo tahris edince sudokrem suruyorum iyi oluyo dene derim
arslanmerve57 Yami canım bende daha önce epilasyona gidiyordum yok gibi bir şey ama epilasyondaki bayan bana kesinlikle jilet sürme eskisi gibi olur dedi apilatörler oluyor ya onları kullanıyorum ben.
Meliskaya Yami ben cilet yapyorm cokda rahat oluyor sende oyle yap bence agda zor is olur ben sevmedigm icin o agriyi cekmeye de degmz son aylardasn mad3m vur cileti gtsin 😅
Bsraylmzz kbracbc evet ondan turuncu olanindan bayada gidiyo körelmiyo digerleri gibi bide kanatmiyo bile mesela her dusa girdigimde aldigim da oluyo biraz cikmis olursa daha guxel oluyo bide asagidan yukari dogru alinca puruzsuz oluyo surekli alirsan ciltten dolayi kizariklik oluyo krem suruyorum geciyo o sizlama kalmiyo koklerin
Bsraylmzz kbracbc valla hic agdayla can yakmaya degmez 😂esin sorun etmiyosa hafif cikinca alinca daha iyi oluyo puruzsuz oluyo benim esim hic takilmiyo mesela hafif cikmis falan bazilari laf bile soyluyo ciktigindan dolayi
kbracbc Bsraylmzz bende ondan alırım o zaman turuncu venüs banyo jileti okey 🙈 bende normal tek bıçaklı olanlarka alıyordum hem kanıyo hem ertesi gün tekrar çıkıyor tahriş oluyor ve acıyor sürekli
Bsraylmzz kbracbc tek bicakli cok fena normaldede 4 bicaklilsrdan aliyordum oda iyiydi ama bu daha iyi bacaklarim sk cikiyodu azaldi benim bende sok oldum aekadasimin onerisiyle kullandim memnunum☺