Ozlemzeynep Tgbanne aynen kuzum her günnn eşime test yapıldı bi sıkıntı çıkmadı ondan her gün denedik inşallah tutar 😍🙏🏻
Ecmelbeyza Ozlemzeynep bilmiyorum ki ben mi kısırım adam mı kısır ya😒birimizden birimizde bi yamukluk var gibi
Ozlemzeynep Ecmelbeyza kıızıç ağzından yel alsın sacmalmaaaa tövbe sen gittin mi doktora hiç bir sıkıntı var mı bi kaç ay dene eşine de sperm testi yaptırırsınız anlaşılır ne olup bitttiği
Ecmelbeyza Ozlemzeynep gittim 🙄herşey iyi hormon iyi tüpe bakmaya gerek Yok şimdilik dedi eşim güya gitcekti bu ay malum virüs 🦠
Ozlemzeynep Ecmelbeyza iyi çok şükür bak bir şey çıkmamış bende az insülin direnci vardı kaliteyi düşüyomuş dedi doktor şeker ilacı verdi ama kullanadım kusa kusa öldüm az kilo verdim belki gider diye ne oldu bilmiyorum bu ay dikkat ettim yum çatlama günleri hep incir havuç ceviz yedim
Tgbanne Ben miraç kandilinde oturdum yasin okudum çoook da içten dua ettim sabrediyorum, yumu her seferinde hevesle bakıyom üzülüyom ama olsun buda gecer inşallah , yanımda siz olduktan sonra buda gecer inşallah
Telatabih Ozlemzeynep 2 senede bizim oldu ama tam olarak Ağustos ayından beri yumurtlama takip ediyorum eşim iki defa test verdi özelde devlette yok bir şey, ben yumurtluyorum çatlıyor kan pıhtılaşmasınvar bir genim heteregot biri hemozigot çıktı ecopirin kullanıyorum iki aydır ama hamile kalamıyorum şimdide doktor yumurtlama takip edecekti güya şimdi gelme diyor virüsten ay ay tüm terslikler bende 😂🤦🏻♀️