mucizemibeklerken17 Tgbanne ben de sizi özledim, burda birkaç kişi ile iyi bağ kurduk 😍 hemen hemen aynıyız kuzum. Gün aşırı ilişkiye dikkat ediyorum. Çünkü yumurtlamadan bir önceki gün ihtimal daha yüksekmiş. O yüzden ona dikkat edelim.
Ozlemzeynep Ecmelbeyza aynen öyle ben bazen meraktan giriyorum tanıdık gebe haberi var mi diye genelde kaybolaniliyorum😂
Ozlemzeynep Nasippp dimi bende ovulasyon yapmak istiyorum bendeeee yumurtlama 18 19 20 21 çatlama beniiim😂 @Tgbanne Ecmelbeyza Nuriay
Nuriay Nasippp Ozlemzeynep Ecmelbeyza Tgbanne kizlar bu boyle cikti anlamadim acaba yumurtlama mi oldu ? Test yapmazdan once biraz su içmiştim dun belki icmeseydim tam koyu çikacakti 2 cu çizgi neyse artik yapmiyicam bugunde boyle cikti
Ozlemzeynep Nuriay sanırım ikinci yumurtlama ve çatlatma hadi bakalım hayırlısı değerlendir bugünü de
Nasippp Nuriay su hemen etkilemez canım bence idrara karışmaz yani hemen yumurtlama oldu çatladı galiba değerlendire bilirsen bu gün değerlendir. Önemli olan çatlamayı değerlendirmek zaten
Nuriay Ozlemzeynep yapsana canim Tgbanne canimm😍 seninde çabucak catlar yumurtan 🥚🍳 Ovulasyonu yaptinmi ? Atmadiin resmini
Nuriay Tgbanne kizlar burda durumlar kotu bu korona illeti yuzunden is yerleri kapatildi annemler baya sikınti çekiyorlar bende hic bisey yapamiyorum 😔 annem isliyordu onunda iş yerini baglamişlar bu gun
Ozlemzeynep Tgbanne kız dayanamıyorum ama adete yakın zamanda yapılırsa koyu oluyo galiba şimdi fark etmez sanırım
Ozlemzeynep Tgbanne kız iki siliyorum iki telefona bakıyorum alamıyorum kendimi buradan bakmaz mıyım 😂😂