Mlssabyndrzn Arkadaşlar bebekleriniz için isimli nevresim takımı , kapı süsü nerelerden alıyorsunuz ?
Lovebaby123 Mlssabyndrzn nevresim takımını trendyolda almıştım . Kapı süsünü de kendim izne ayrılınca evde zaman geçsin el emeği vs olsun diye malzeme alıp kendim yaptım .
Asaltntyr Mlssabyndrzn trendyoldan aldım coton box 67 tlydi. Bir de annem diktirecek heveslendi. Kapı süsümü de kendim yaptım. Takı yastığı yaptırdım instagramda bir sayfadan kapı süsü de yapıyorlar aynı zamanda
mhmtcnr Mlssabyndrzn Ben bir nevresimini bimden aldım. O kadar beğendik ki şaşırdım fiyatına göre çok kaliteliydi. Lcw nevresimleri de tam bir fiyat performans ürünü.
Btyas34 Mlssabyndrzn şimdilik bir tane ikeadan nevresim aldım kapı süsümü İnstagramda emcatolye var oradan yaptırdım
Vnsgb Mlssabyndrzn ben isimli almadım nevresimi ama kızıma alıcam 🤣 oğluşa standart nevresim alıcam 🤪 Tuğba For kuğu diye bi sayda var oradan alırım herhalde onlarda ünlülere reklam verdik diye fiyatları arşa çıkardılar ama bakalım
Mlssabyndrzn Bende instagramdan bakıyorum ama bu zamanda sayfalar güvenip inanmak zor o yüzden bakıyorum hala 🥰