Gulsahim Raziye42 17 21 hafta arası yapılıyor canım. Doktor önerirse. Bazı doktorlar benim doktorum gibi takıntılıysa Bi soeun görüyorsa yapıyor işte kuzum
Raziye42 Gulsahim benim şuan 19 haftalğm doktoruma gittim ama doğru düzgn ilgilenemdi salgın sebebiyle kadın doğm acile gittim ordada sadece ultrsyn yaplp kullndğm ilçlr yazlp geri gönderildim sanrm özele gidip konşcm
SK-Annesi Raziye42 hamilelik döneminde kullanılan ilaçlar bellidir. Ne ilaçı yazdılar kii yada ne gördülerde ilaça ihtiyaç duydular
Minikmucizem3 Gulsahim Tabi ama şimdi çok bilmiş annelerimiz gelir niye yaptirmiyorsun çok önemli bir test kendini düşünmüyorsan bebeğini düşün falan filan ama bak ne güzel yorumladı annemiz saolsun 🙋♀️
Gulsahim Minikmucizem3 yaptırdım daha çok strese girdim şimdi hastanede sıra bekliyorum anlatamam size içimdeki korkuyu heyecanı üzüntüyü stresi umudu duygularım karma karışık dua edin bana inşallah sevinerek giderim eve 😔 dünden beri çok yıprandım
Seyma_01 Gulsahim ne demek duaya sığınmak en güzeli ense kalınlığı fazla denildiğinde ben uyku uyumadım hiç düşünmekten üstelik düşük tehlikesi de atlatmıştım çok şükür tertemiz 6.ayımıza geldik dualarım tüm anneler ve bebeklerle sağlıkla gelsinler inşallah
Gulsahim Seyma_01 şimdi bende çıktım ultrosondan canım tertemiz dedi normal dedi Bi anormallik yok dedi… Dünden beri uykususzm insanları boşu boşuna böyle üzüyorlar. Doktor dediki ben Bi anormallik görmedim de %100 emin olmak için aminiyosentez olabilirsin dedi kabul etmedim. İmza atttım çünkü doktor dediki %95 99 sağlıklı ama Bi ihtimal ki %5 risk hep vardır dedi
SK-Annesi Seyma_01 benimde düşük tehlikem vardı ama 2li tarama temiz çıkıyordu, 2 kez yaptırdım o zman. Ama şimdi maşallah kızıma 6.ayımıza girdik. Herşey yolunda çok şükür tabi bel ağrısı, kasık ağrısı, kasılmaları ve ayak uyuşukluklarını saymazsak ☺️🙈😉
Seyma_01 Gulsahim çok şükür çok sevindim sizin adınıza😊 doktorlar en kötü ihtimali söylüyorlar bize e bizlerin de en hassas noktası olunca ister istemez üzülüyoruz neyseki sonuçlar temiz de içimiz rahatlıyor 😊
Seyma_01 SK-Annesi SK-Annesi ya benim kasık ağrısı değilde çok değişik bir ağrım çatı ağrısı olabilir dedik değil vajinada varis çıkıyo onun ağrısı dedik oda değil tek taraflı garip bir ağrı özellikle yatarken çok ağrıyo uyuşma kasılma vs öyle şeyler hiç yok nedir anlamadım bi türlü
SK-Annesi Raziye42 18 21 haftada 3lü tarama yapıyo, 22 haftada da ayrıntılı (4lü) ultrason yapıyo. Doktorum 21. haftanın son günlerinde yada 22. nin ilk günlerinde birlkte yaparız 2testide dedi. Ama yaptıramadım ben.. Bi tehlike oluşturur mu bilmiyorum, içim hiç rahat değil böyledee
Gulsahim Seyma_01 evet canım ama çok kötü yönlendirme yapıyorlar. Aminosentez yüzünden kaç tane bebek öldü kaç tane anne öldü gitti. Ve kaç tane anne bebeğini hasta zannedip çocuğynun katili oldu.. Ve bana resmen zorla imza attıedılar.. Onalrı şikayet etmeyeyim diye.. Çok yanlış bir sistem ilerliyor.. Bundan sonraki bebeğim olursa asla ve asla bu testleri yaptırıcam böyle Bi karar aldım.
SK-Annesi Seyma_01 benim gün içinde iki kasıkta da ağrı var. Düşük bel iç çamaşır hızasında komple ağrı oluyo. Gece uyurken yada gün içinde uzanırken tek tarafa çok ağrı giriyor. İnş geçiçi Bi durumdur. Ağrı kesici içmemek için direniyorum resmen. Doktorum günde 3 tane parol içebilirsin dedi ama ben 2 günde 1 tane içtim 2 hafta boyunca odaa dayanılmaz ağrılarda. Uykumdan uyandıran ağrıları dindirmek için. ❤️❤️😇 Ama herşey bebeğim için. 😚
Seyma_01 SK-Annesi bende dayanmaya çalışıyorum ağrı kesici almıyorum mümkün olduğunca doğuma kadar dişleri sıkacaz anne olmakta bunu gerektiriyo 😊
Seyma_01 Gulsahim en güzeli valla testtir usg dır yok yere can sıkıntısı benim doktorum sıvı almayı bırakın bebeğin alınmasına kadar gider demişti de mahvolmuştum çok şükür atlattık yine de o günleri 😊