merhaba arkadaşlar 02.03.2020 tarihinde paşamı kucağıma aldım anca yazabiliyorum o tarihte kontrole diye gittiğim hastanede yatışım yapıldı zaten doktor muayenesinden önce nst ye bağlanıyordum o gün de nst deyken 4 kez nst cihazı ötmeye başladı sağ yatırdılar öttü düz yatıdılar yine öttü en son sol tarafımdayken ötmedi meğersem ötmesinin sebebi pşamın kalp atışı 80 in altına düşüyormuş düz ve sağ tarafıma yattığımda kordon sıkışmış zaten doğuma kadar hep solumda yattım neyse doktorun odasına gittim doktor ultrasonla bakamam riskli düz yatman dedi hemen sezeryana almam lazım ama dersen yok eve gidicem sen bilirsin ama olurda yanlışlıkla düz yatarsın yada sağına Allah göstermesin 15 dk yatsan bebeği kaybederiz dedi bende korktum tamam hocam alalım bebeği dedim eşimde hemen çantaları almaya gitti herşeyi hazırdı zaten benide doğumhanede hazırladılar damaryolu açtılar arada da nst ile kontrol ediyorlar kalp atışlarını odaya çıkarttılar gündüz 2 de doğuma alıncam 15 dk kala tekrar doğumhane ye indim orda sondayı taktılar artık sonda takılırken kasmayın sinek ısırığı gibi bi acı oluyo anlık sonra hissetmiyorsunuz neyse sedyeyle ameliyathaneye inerken eşim de benimle geldi kayınvalidem ve onun kayınvalidesi de arkamızfan inmiş ameliyathane öyle anlattıkları gibi soğuk değildi genel anestezi olacağım için doktorun elini çabuk tutması gerekiyordu çünkü genelde kordondan bebeğe geçiyormuş narkoz o yüzden doktorum narkoz vermeden direk kesime hazırladı işte birşeyler döktü baya karnıma soğuktu onlar 18 dk sonra bebeğimi babasına gösterip doğumhaneye çıkarmışlar ben 1 saat kalmışım içeride o da ısıtma ve uyandırma olduğu için uzun olmuş zaten uyanır uyanmaz bebeğinizi soruyorsunuz ben odama çıkana kadar ağlamışım kayınvalidemde beni öyle görünce ağlamaya başlamış neyse odaya çıktım genel narkoz olduğu için uyanır uyanmaz ağrılarım başladı bebeği getirdiler yarı baygın emzirmeye çalışıyorum ama tam gelmiyor sütüm ama paşam bay istekli emme konusunda çok şükür sonra hem serum hem de kalçıdan ağrı kesici vurdular akşam üstü de yürütmeye geldiler ama o nasıl ağrı herkes de farklıdır ama kalkarken de otururken de yatarkende nefesim kesiliyordu dikiş ağrılarından ertesi gün üstüne birde gaz sancısı binince iki büklüm ağlaya ağlaya yürüdüm gaz çıkarmak için çıksa bütün ağrılarım geçecek çünkü en son lavma verdiler ama o da çok az işe yaradı ertesi gün 2 de çıktık eve geldik 3gün falan bağırsaklar düzene girene kadar yürümekte zorlandım ama 1 haftada hiç doğum yapmamış gibi oldum sonuç itibariyle sonunda mucizeme kavuştum size bir tavsiye vereyim doktorunuza sorun ne zaman duş alabilirm diye çünkü sıcak suda duş aldıktan sonra sütüm gelmeye başladı birde bol bol komposto için şekerli süt yapar neyse çok uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin Rabbim bu zor günlerde ailemizi ve bizleri korusun