Feyza387 Internetten park yayak alacağım yalnız ölçüleri 70*120 cm içine göre yatak bulamadım kullananlar var mı sizler hangi ölçülerde aldınız içine yatağı?
Deletedmom138 Feyza387 muyuturkiye instagramdan bak onlar yaparlar ölçüye göre ve bebekler için en sağlıklı yatak
Gulanelis Feyza387 bak bana bugün kargo geldi ölçüsü senin yazdığınla aynı civil gold stara bak canm cok iyi geldi Hemen kurdum ve yatak hediyeli
Gulanelis Feyza387 maccon gold oyun parkı civil canm yatak hediyesi ve dönencesi de var ben kahverengi olanı aldım
Besengil tugbaayaz çünkü yatagı komple eni boyu o o ölçü yatak içine nasıl girebilir ki yanlarındaki demirleri VS o ölçü içeriden pay vermen lazım ki çarşafı VS de var 0 a 0 normal yatak degil beşik ve parklarda böyle
tugbaayaz Besengil hayır öyle değil içten içe 70*120 oluyor o park yatağınız varsa bi ölçün isterseniz dıştan dışa ölçünce örnek 70 küsüre 120 küsür falan çıkacak bütün oyun parklarında bu böyledir
esraalageyik Besengil bu dediğinizi ilk defa sizden duyuyorum 60 120 aldık beşikte yatakta öyle. küçük olursa içinde kötü durur uymaz beşiğimizin boyu neyse yatağı da öyle alın
Besengil tugbaayaz dogrudur o zaman biz park yatagı yatak içinde aldık ama normal mobilya beşikte beşik ölçüsünden kücüktü yatagı