Serzeyyyy Arkdaslar merhba trendyoldan alışverş yaptım ama kargo gelmesi günde hayla gelmedi daha öncesinde böyle olmamıştı hiç. Acaba virüs nedeni ile mi böyle oldu. Sizler kargoda sorun yaşadınız mı
Nvn00 Serzeyyyy Ben cumartesi akşamı sipariş vermiştim dün geldi. Bazen aldığınız ürünü gönderen firmalardan dolayı aksaklık oluyor tedarik süreci vs uzun sürebiliyor
Happymama Serzeyyyy Kargo sirketleri firmalara sinirli kargo hakki verdi. O yuzden gecikme yasaniyor. Yigilma yaratmiyorlar. Koronavirus sebebiyle oldu. Kargonuzu aldiginizda temasi eldiven ve maske ile yapin.
Serzeyyyy Biranne00 Bi kaç sefer daha alışveriş yaptım kargo bi kaç gün içersinde gelince buda böyle gecikmeli olunca acaba herkeste aynı durum mu var ki dedim. Umarım yakın zamanda gelir.
Biranne00 Serzeyyyy belki mağazalardan tedarik süreci falan uzun sürmüştür canım durumlarda malum gelir inşallah en kısa zamanda
Serzeyyyy NaimeYilmaz zamanı geçde de gelir umarım. Virüs nedeni ile kargoya falan verilmemiştir diye düşünmüştüm