FERAH45 Aysegulum27_ canim tehlikeli bende de olmustu arada peceteye geliyordu doktora gittik dusuk riski o progeston verdi bana ihmal etme git doktora dolu dolu kanaman olmasını bekleme buda dusuk riski
Aysegulum27_ FERAH45 doktora gittim bugün progestan iğne vurun dedi hergün .sabah akşam progestan fitil kullanıyorum ayrıca.birde kanda pıhtılaşma var bende kan sulandırı iğne kulanıyorım acaba o mu yaptı coraspindr kulşanıyorm
meliccccc Aysegulum27_ betan cok guzel. Dedigim gibi yat dinlen gerekemdikce kalkma canm progestan keser merak etme
Aysegulum27_ Semanur-54 tşk ederim Allah bağışlasın .içimi rahatlatın inşallah bende atlatırım .sen progestan iğnemi kullandın yoksa başka bir iğnemiydi
Semanur-54 Aysegulum27_ Progestan iğne tek doz yaptılar bir daha da olmadım,amin hepimizinkini inşallah, en son randevuda da 1 ay sonra gelmemizi söyledi umarım sende biran önce toparlarsın ama kalkmamaya çalış ve ayaklarını hep yüksek tut yatarken
Aysegulum27_ Semanur-54 kanda pıhtılaşma varmı sende .ben coraspin ve kan sulandırı iğnede vurunuyorm hergün acaba omu yaptı diye düşünüyprm bazen
12g7 Aysegulum27_ Bende de var maalesef. Şu an beta HCG değerine yoğunlaştı aile hekimi. Kadın doğuma gitmedim. Aile hekimim haftaya tekrar değerlere bakacak ona göre bir değerlendirme yapacak. Ben de buradaki yorumları okuyup ya teselli ya da üzüntü buluyorum.
Byzb1 Aysegulum27_ 5 haftalıktım başladı keseyi gördüğümüz günün akşamı benim kanamam başladı sonra progestan lekelenme şeklinde kesti doktor keseyi gördükten sonra kanama alanını da görücektir. Stres yapma bol bol yatıp dinlen
Mgmg Aysegulum27_ 1 hafta geldi geldigi ilk gun gitttm kan degerim hic yukselmemis 340 da kalmis ztn cok basiydi 1 hafta surdu deger. Dustu adet oldum yani kimyasal oldu
Aysegulum27_ Mgmg geçmiş olsun üzüldüm . Bende yeni hamile kaldım ama bu kanama tedirgin ediyor insanı değerlerim maşallah çok güzel ilerliyor
Fatmazarif Aysegulum27_ cnm benimde aynı oldu 4 haftalık hamileydim kahverengi çamur gibi lekemem vardı doktorum progestan hap verdi kullanmamın 2. Günü parça düştü düşük yaptım sandım ama kanamam yoktu doktora tekrar gittim parça düştü felan diye adet kalma bişey oldugunu söyledi o parça düştükten sonra dahada lekemem olmadı şimdi 28+6günlük olduk oğluşumla
Aysegulum27_ Fatmazarif korktum ya bende kanama yok dört gündür peçeteye geliyor sadece kahve sarı gibi bşey parça düşmedi çok şükür .paZartesi keseyi görmeye gideceğim
pamuk32 Aysegulum27_ benm 13. Haftaya kadar aralıksız geldi yerleşme kanaması dedi doktorum korkulcak bişey yok dedi şimdi 17. Haftalgz
Aysegulum27_ pamuk32 içim rahatladı tşk ederim.hamileliğimi öğrendiğimden beri geliyor progestan iğne be fitil kullanıyorum ona rağmen geliyor inşallah keseyide kalp atışınıda duyarım🙏
Fatmazarif Aysegulum27_ bizden daha güçlü bebişler İnş rabbimin izniyle bişey olmaz bende çok korkmuştum
pamuk32 Aysegulum27_ ayrıca küçük pihtilar şeklinde de geldi. Her seferinde hastaneye kostum ama bebeklerim benimleydi 🥰 tek yumurta ikizleri.. korkmayın canlı ve kırmızı kanama olmadıkça tabi doktor takibinizide birakmayn