Elif380 Kızlar akşama yemek ne yapcaksınız ben bamya vardı buzlukta onu yapcam yanına bulgur pilavı 😊
Zehra321 Elif380 bugün yemek yapasım yok hep yatasım var iştahım da yok 😂 esime de dün ki yemekleri ısıtırım artık 🤨
Greyy90 Elif380 bugün eşim nöbette o yüzden dünden kalan yemeği ısıtırım (biber dolması, çorba) yarına da güveç+pilav yaparım 😊
Gonulkul Benimde turlu yemegim var bi kac gun oncesinden fazla yapmisim hala bitmedi 🤭 yanina da bulgur pilavi ve yogurt corbasi yapacam nasipse
Elif380 Zehra321 insan düşün düşün 🤔 bir hal oluyor kahvaltı yaparken akşama ne yemek yapayım diye düşünüyorum 😂
Zehra321 Elif380 evet ya hergün ne yapsam diye düşünmekten sinir oluyorum ve daha 2 senelik evliyim anneme diyorum sen nasıl basa çıktın 30 senedir 😂😂
Elif380 Zehra321 bende iki senelik evliyim şubatta 2 yıl doldu ama bende normalde yemek yapmazdım bekarken ama şimdi iş başa düştü yapıyorum 🤷♀️😊
nurakn Greyy90 biber mevsimi daha gelmedi tadı nasıl oluyo alacaktım bu hafta ama vaz geçtim güzel olmaz diye
Hahhsueoe Elif380 bende sulu misket yemeği yaptım yanınada pirinç pilavı yapıcam yoğurt salata yeter ☺️
Bsraylmzz Sun icini ksvurmustum bulguruda isladim bi halsizlik bir kasik agrisi mecbur yapicam esim ise gitcrk 😔umreden gelenleri bekliyolar
Greyy90 nurakn benimki geçen mevsimden kalan difrize atıyorum kışın kullanmak için iyi oluyor hatta eşime de dedim (antep biberi bu) acaba çıktı mı alalım mı diye sordum ama şu an pazarda olanların pek tadı yok gibi dediğin gibi