bilaloguzunannesi https://imgyukle.com/i/JS2mMf sizce nasıl güzel anneler yazın köye gidiyoruz sinek de ısırmaz bundan alışveriş yaptınız mi 😊fiyatında 160 lira
Besengil bilaloguzunannesi bende kullandım hele ki yaz bebegiyse sart. Çok rahat oluyor ebebkte rahat ediyor
Sebanur13 bilaloguzunannesi Canım sadece bunlar mı .çok güzel ama set halinde satılanlar var 170 TL felan
HilalG bilaloguzunannesi Benc gayet güzel bende köye giderken böyle bi şey düşünüyorum hem içine yatırır uyuturum diye düşündüm🤗
Elifcek bilaloguzunannesi bence daha uygun fiyata babynesti yaptırıp cibinliği kendiniz de alabilirsiniz üstüne . Fiyat biraz pahalı gibi . Bende yaptırdım tanesi 100 TL ye . Köye gideceğiz dediğiniz gibi sinek var üzerine cibinlik alacam
bilaloguzunannesi Sebanur13 bu cibinlikli olduğu için çok hoşuma gitti bizim köyümüz de sinek çok oğlum da mayıs sonu haziran başı doğum olacak bilmiyorum diğeri kullanışlı olur mu ki bunun gibi
Hosgeldinbebek bilaloguzunannesi bu da çok güzel 😍 sağlıkla doğup büyüsün inşallh 😍 cinsiyet flan olmadıgı için alamıyorum ama bebişimin kumbarası var şimdiden bitek sürekli para atıyorum 😁😁 bunlar güzel fikir oldu bana da
HilalG bilaloguzunannesi Buda çok tatlı üstleri örtülüyor daha iyi dediğim gibi sinek bişey rahatsız etmez🤗