sultab93 merhabalar benim adet tarihim 3 eylüldu doktor o zaman ultrasonda geri çıkıyor dedi birkaç doktora sordum önemli değil dediler daha sonra detaylı ultrason yapan doktor 10 eylül yaptı adet tarihimi önemli dedi adet tarihim değişmesine rağmen hala gerilik varmış bebegin hareketleri az kontrole gidiyorum ama bilgi vermiyorlar kilosu da geri ve ben hurma yemeye başladım 27 haftanın içindeyim ultrasonda 10 eylul tarihine göre daha geri yardimciolursaniz sevinirim buca kadın doğum ve dokuz eylule gidiyorum ama soru bile sormama kiziyorlarbebegun boyu kafasını hiç söylemiyorlar ilaç kullanmamı bile sormuyorlar ben soyluyorum bir de dogumumun ne zaman olacagini sordim 40 hafta gibi dusin dedi
Nurselin11 sultab93 benim de 2 hafta karın çevresinde gerilik çıkmıştı,şuan 37.haftadayım,düzeldi,yumurta, peynir ,muz, ceviz,süt tüketirsen kilosu artıyor bebeğin☺️
AhsenMila sultab93 öncelikle beslenmenize dikkat edin çok yemek önemli olan değil düzenli ve gerekli şeyler yiyin . kahvaltıyı ekmeksiz abartin yumurtayı gerekirse iki tane tüketin peynir muz pekmez bebeğe kilo aldırıyor bide tansiyon sorununuz yoksa günde bir tane sade maden suyu tüketin ben limon dilimleyip içiyorum vitamin takviyesi kullanmama rağmen bebeğin gelişimi çok iyi dedi Dr. Ayrıca hurma son aylarda tavsiye ediliyor . Doğumu kolaylaştırır şuan çok hurma tüketmeyin günde en fazla bir tane kullanın
Sukufe sultab93 bunu okuyunca aynı benim hikayem bende 5 eylül adet tarihim ama arada çok fark var normalde nerdeyse 27 yada 28 haftalık olmam gerek galiba ama.ben 25 haftaligim ama bebeğimin kilosu falan iyi denildi sürekli ya artıyor fark ya azalıyor değişiyor bende bıraktım vala takip etmeyi artik
Gulbgn sultab93 3 hafta gerilik var dendı cnm bana 35 haftalık Ken 31 32 hafta ile uyumlu çıkıyor hemen doğuma alalım dışarıda gelişsin dediler istemedim perinatolojı ye yönlendırdı o da muayene etmeden doğuma dedi muayene istedim baktı suyu lan akışı güzel her hafta kontrol dedi her hafta gıttım her Dr aynı seyı soyledı kilosu düşük doğar 37 hafta gittim Dr 2.500 gel sunı ile doğuma alalım kalbi kaldırmazsa sezeryan dedi yakınana haber ver gel dedi çıktım daha geri girmedim 2 hafta boyunca ne yediğimi Allah bilir kılo alsın dıye doğuma hazır olmayan bebeği zorla doğurmak nedir ya Bırde küçük diyorsunuz 39 hafta da sancım geldı 1 saat içinde 3 kılo 51 cm doğdu paşam o kadar çok strese soktular benı anlatamam bol bol beslen cnm
sultab93 Nurselin11 teşekkürler sürekli farklı bir şeyler diyor doktorlar bir yeme icmeyle alakası yok dedi Allah yardımcımız olsun şaşırdım artik
nesrinbaban Nurselin11 bende 30 haftalik hamileyim iki hafta gelisimi geriden geliyor dedi doktor 1070 gram haftaya persembe kontrolum var bu saydiklarinizi bir haftadir az az tuketiyorum insallah toparlamisdir bebegim kendini geriden geliyo kilo az diyince cok korkuyorum bisey olcak diye 😣
Nisaakan_35 Yaa bende 24+4 de 557 gr 32 cm bebeğim doktorum çok sağlıklı bir bebeğin var dedi 🧿 ama burdaki anneler yazıyor 700 800 gr falan diyorum benimki küçükmü acaba ilerdende gitmiyor geriden de gitmiyor çok şükür ama işte burda görünce triplere giriyorum
Sukufe Nisaakan_35 canım ben 22 . Haftada gittim bana tam yarim kilo dedi galiba oda 500 grm oluyor bide benim bebeğim geri gelisimi
Nisaakan_35 Sukufe valla ben dediğim gibi 24+4 de gittim 557 grm dedi adet tarihimlede uyumlu çıktı hatta doğum 3 temmuz gözüküyordu önceden şimdi haziran 30 gözüküyor
sultab93 benim 27 hafta 765 gram arkadasın in 1.500 kg hareketleri nasıl bebeklerin izin benim günde 3 4 kere bazen hiç olmuyor bazen biraz daha fazla
Nisaakan_35 sultab93 yaa benim ki pıtır pıtır atıyor bence kilosu iyi değil mi aramızda iki hafta mesala bana kilosu iyi geldi bebeğinizin
sultab93 Nisaakan_35 doktor 900 gram olması gerek dedi ve gelişim geriliği nin nedenini soylemiyorlar
Nurselin11 nesrinbaban benim ki de öyleydi aynı,kilosu da azdı,hala çok kilolu değil,ama gerilik kalmadı çok şükür,sizin de toparlamıştır eminim,bundan sonra da dikkat et hiçbirşey olmaz inşallah
Gulbgn sultab93 sultab93 Amın cnm cümlemize inş hareketleri güzeldi aktifti suyu normal se korkma hep sıyuma baktılar günde 2 tane haşlanmış yumurta kaşar takın Pekmez muz ben muzu sevmiyorum muzu tahın pekmeze batırıp yıyordum Ceviz kakolu sut normal sut hurma balık hapı alıp içmiştim yeşil mercimek 1 hafta boyunca bunları yedım 500 grm aldı BIR gun sonra doğurdum cnm düşünmeme çalış cnm psikoloji bozuluyor doğar doğmaz sağlık mu kılo su nedir dıye sordum o kadar stres yaptırdılar kı çok şükür sağlıkla kucağıma aldım Rabbım herkeze sağlıkla sıhhat la almayu nasıp etsın