Biranne00 Kızlar 27+3 günlük gebeyim sabah uyandığımda ve gün içerisinde kollarım aşırı ağrıyor ve el parmaklarım çok uyuşuyor sizde böyle bir durum var mı? Hastaneye gidemedim malum olaylardan dolayı bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim 🥰
oygenkubra Biranne00 bende 26+0’dayım ve bacak , kasık, bel ağrılarım var özellikle benimde geceleri .. iki gündür böyle öncesinde pek olmuyordu
anonimiim Biranne00 26+2 günlüğüm ve bende de ağrılar mevcut.. özellikle diz kapaklarımda ve belimde oluyor 😔
Merve_fatih Biranne00 bende de oluyor o uyuşmalar ağrı yok da sadece sırt agrilarim var onlar için de ufak ufak esneme egzersizleri yapmaya çalışıyorum bi de maden suyu içiyorum epey faydasını gördüm
Beyzaharun Biranne00 benim ayaklarım bacaklarım çok uyuşuyor ,ağrıyor toplam 3 kilo aldım aslında ama yinede kramplardan duramıyorum 😣
Eeddaaa Canım bu haftalar da olması çok normal ben de 28h4 günlük oldum sol bacak ve kol ağrısı canımı alıyor sabahları ve geceleri yatarken ama çok normal yani takma kafana bol bol dinlen yorma kendini geçiyor
iremtzn Sağ bacak, sağ kol ağrısı oluyo ara ara kolumu bacağımı koycak yer bulamıyorum resmen bi de bi kaç gündür de sol göğsümün altında bıçak batması gibi baskı hissediyorum nefes alamıyorum yatakta dönemiyorum bile 😔 28+4’ten selamlar 🤍
Biranne00 iremtzn benimde sol kolum ve sol bacağım canım ve aynı şekilde göğüs altı ağrısı nefesim yetmiyormuş gibi olması bende de var maalesef 😣
Biranne00 anonimiim ev işi yaptığım zamanlarda benimde belimde ağrı oluyor canım akşamları kalçama vuruyor ağrısı özellikle
Biranne00 Merve_fatih daha önce maden suyunu duymuştum canım bende başlasam içmeye belki faydası olur
gguler Normal galiba evet bende de aynı durum 🤦♀️ evde birkaç el kol boyun hareketleri faydalı olabilir aslında . Maden suyu tüketimi bol su bunlar da önemli . Allahım bu beladan hepimizi korusun tez zamanda atlatacağız inşallah 🤲💕🇹🇷
Biranne00 Beyzaharun aynı şeyleri bende yaşıyorum canım ama sanırım magnezyum kullanmadığımdan oluyor sen kullanıyormusun?
Nesizade05 Biranne00 ağrıların sebebi magnezyum eksikliği çünkü ben ahırların olduğunu söylediğimde bana doktorum magnezyum yazdı 1 aydan beri içiyorum cok rahatlattı
PrensTaha Biranne00 canım bende 29 haftalığım yürürken ayıptır söylemesi kalçam batıyor gibi öyle ağırlaştım ki bide kilolu falanda değilim hep uzanasım var gece sık sık uyanıyorum uykumu alamıyorum başım gözüm ağrıyor 😂😂😂 eşim diyor ki seni gördükçe annemin ayağını öpesim geliyor 😍😍
Biranne00 PrensTaha benim eşimde çok çabuk pes ettin diyor ananem 6 tane nasıl doğurmuş valla bende hep bunu düşünüyorum canım 😂😂 aynı panda gibi oldum bende kilolu değilim ama hareketlerim çok kısıtlanmış gibi hissediyorum kendimi yataktan dönerek kalkıyorum evde yürürken kalçamın ağrısından sanki topal yürüyorum 😂