ezgionur Merhaba herkese. 6.5 haftalık hamileyim, mie bulantısından yerimden kalkamıyorum tüm gün, nasıl geçer önerileriniz var mı,
Cigdemveminik ezgionur malesef geçmiyor 😣 benm 15. Haftaya kadar sürdü sizde limonlu su içebilrsnz ve zencefil koyabilrsnz suyunuza
Miray_38 ezgionur 4 buçuk aya gidince hafiflemişti benimki midem bulanıyor kusuyorum diye kendini aç bırakma yiyebildiğin şeyleri ye kusuyorsan da kus hiç bişe yemedikçe daha da güçsüzleşiyor insan çubuk kraker falan al tuzlu tuzlu o biraz bastırıyor mideni çok aç bırakırsan daha da fena bulanırsun sabah kalkınca mutlaka bişeyler atıştırıp kalk yatağından sabah boş mideye kusması çok zor oluyor. Onun dışında 4 aya az kalmıştı gaviscon diye bi. Şurup kullanmıştım ama ilk zamanlar hiç bişe kullanmadım.
ezgionur 😞😞 o kadar halsiz bıraktı ki beni kalkamıyorum hiçbişey yapamıyorum.. İyi gelebilicek şeyler en azından yaparsam belki azalır ☹️
kivircik_01 Geçmiyor maalesef bende 7 haftalık oldum 1 saat iyiysem 5 saat midem bulanıyor sürekli yorgunum. 🤦🏽♀️ Yatıp dinlenmekten başka çaremiz yok
Sun ezgionur ilaç kullanmadan önce poşet elime yapışmıştı artık 5 dakka da bir istifra ediyodum ilacı almaya başladım çok rahatlattı eskisi gbi kesinlikle değilim ama yinede bulantı var herşeyi yiyemiyorum ilk kötü olduğum zman zofer verdi şimdi prilam kullanıyorum ilaç dışında bulantının bi çözümü yok allah kolaylık versin canım
Maviss5521 ezgionur valla canım kusmaktan mide bulantısı da çok kötü su bile içemiyorum suya yemeğe hasret kaldım 😭 Rabbim yardımcımız olsun biran önce geçsin bu günler inşallah 🤲
ezgionur Maviss5521 Bugün sabahtan beri bende kusuyorum zeytin yedim geçirir diye ama onuda çıkardım 😢 doktora gidicem damar yoluyla ilaç veririz dedi ama onlarda yan etki yapıyor bana elim ayağım boşalıyor 😢
Betulsna ezgionur Ha bu arada sürekli aciller de serum ve iğne vuruldum. En sonunda da hastaneye yatırdı doktorum. İnşallah o kadar fazla mide bulantın olmaz bnm gibi. Rabbim dayanma gücü versin. Annelik gerçekten çok zormuş annemi şimdi daha iyi anlıyorum. Rabbim razı olsun. 🤲
Betulsna ezgionur Hayırlı olsun cnm. Bnmde aşırı bulantılarım olmuştu 16.haftaya kadar ilaçlarla ayakta durdum. Doktoruna danışıp Prilam alabilirsin gece yatmadan 2 tane içiliyor. Beni sadece Prilam kesmemişti birde doktorum Zofer yazmıştı sabahta 1 tane ondan içiyordum. Ama limon yemekte çok rahatlatıyor. Bir de ne olursa olsun mideni boş bırakma açlıkta bulantı yapıyor kesinlikle. Çok şükür şimdi 22+4 olduk hamileliğin en güzel zamanlarını geçiriyorum. Tez vakitte sana da nasip olur inşallah☺️🤲🥰
Merveshah ezgionur canim gunde 3-5 defa kusuyorsan idrar yolu enfeksiyonu olabilirsin ben idrar yolu enfeksiyonu iken gunde 3-5 defa kusuyordum sonra doktorum ilac verdi iyilestim gunde bir defaya dustu doktoruna bir danis istersen