Zehramomm Vnsgb kesinlikle nuna leaf 60 kg ye kadar taşıyor bir sallamada 3 dk sallanıyor bebeklerin aşırı rahat edebileceği bir ürün bozuldu derdi yok elektrikle uğraşma derdi yokuzun ömürlü
Vnsgb Zehramomm ya nuna leaf ilk bebeğimden beri aklımda ama yok pahalı ya 1000 lira oda indirimli hali 🙈
Zehramomm Vnsgb bence 0 ı çok gereksiz 2. Elini aldım letgodan inanın 0 la alakası yok az kullanıp satıyolar benim aldığımı görseniz yepisyeni bozulacak bişey de değil zaten çıkarıp yıka kullan 👍🏻
Meralll Yaman benim annem de bim den almış buna benzer , 89 TL ye.. ben de elektrikli istiyordum ama bu da iş görür.. o da evde kullanmazsan bize geldiğinde kullanırsın diye almış..
Ngngng edanur2426 ebebeğin sitesine 6 fonksiyon bir arada ana kucağı yazarsanız çıkıyor markası baby plus
kcnr Vnsgb merhaba nasıl bitir anakucağı aldınız merak ettim bende şuan babynplus otomatik salıncak indirimde alıp almamak arasında kararsz kaldım araştırıyorum ama yatmazsa diyede çekiniyorum merak ettm sizin ne aldığınızı