Vnsgb Kızlar ev tipi anakucağı alıcam ama ne alayım kararsız kaldım. Sizler ne aldınız,alacaksınız tavsiye istiyorum 😇😇
Besengil Vnsgb hem elektrikli hem Manuel kullandım elektrikli tavsiye ederim bide gazlı olursa çok işe yarıyor
Deletedmom138 Vnsgb bende elektrikli mi alsam manuel mi diyorum karar veremiyorum evimizde insan çok illa sallayan birileri çıkar 🤣🤣
Betulbekil Vnsgb bana arkadaşım hediye olarak manuel almış elele markası yeğenim gelip gidip yatıyor o çok memnun ama bakalım benimkini sakinleştiricek mi elektrikliler de çok güzel çok beğeniyorum ama fiyat olarak biraz pahalı ama param olsa alırdım kesin
Ngngng Vnsgb ebebin 6 fonksiyon bir arada olan ana kucağından aldım. Hem beşik hem anakucağı hem mama sandalyesi tarzı oluyo sallanma özelliği de var çok beğendim. Hatta turumlu anneden az kullanılmış temiz buldum aldım
Vnsgb Deletedmom138 kız bizdede bi kızım var ama o çocuğu uçurur asla ona emanet edemem 🤣🤣 elektrikli alırım yüksek ihtimal ama ne alana diye düşünüyorum 🤔🤔 Besengil valla bende elektrikli düşünüyorum 🤔
Deletedmom138 Vnsgb bende hiç bilmiyorum ya ebebekte bulurum dedim ama koronadan gidemedim internetten görüpte almak istemiyorum önemli bişey sonuçta😭😭
Yaman https://imgyukle.com/i/JSvv5N ben bundan aldim cok pahali biseye gerek duymadim ztn iyice hareketlenince bida yatmaz
Yaman CananAkdag 90 tl cnm hepsiburadadan aldım sepette indirim var. Ebebektede 100 küsür bunlar ebebegin internet sitesinede bakabilirsin ordada var. Cok uzun sure kullanilmadigi icin cok pahaliya kacmadim yani🙂
Ozgee11 Deletedmom138 internetten alışveriş yapcaz görmeden etmeden 😣 bazı şeyleri görerek almak istiyordum
CananAkdag Yaman zaten tip olarak hepsi aynı ki bende böyle bişey almayı düşünüyorum ama unisex bi renk alıcam su yeşili sarı gri gibi 2. Bebekde de kullananabileyim diye 🤪💃🙈
Meralll Yaman benim annem de bim den almış buna benzer , 89 TL ye.. ben de elektrikli istiyordum ama bu da iş görür.. o da evde kullanmazsan bize geldiğinde kullanırsın diye almış..
Deletedmom138 Ozgee11 bende öyle anakucağı bi tane almıştık hiç beğenmedim arkadaşıma verdim şimdi diyorum ki keşke vermeseydim idare ederdim🤣🤣
Ozgee11 Deletedmom138 biz de pembe almıştık ana kucağı bebiş erkek çıkınca iade ettik. Ortada bişey kalmadı 😃
Yaman CananAkdag ben pek pembe tarzlari almadim acikcasi o yuzden bu pembe olsun dedim🙂bide benim tup bebek normal yolla kalamam tabi allahtan hersey normal yolla kalmazsam tekrardan tup bebege baslamam diye düşünüyorum o yuzden simdi azar azar herseyden meragimi almaya calisiyorum🙂
Vnsgb Betulbekil evet ya elektriklilerde pahalı en fazla 7 ay kullanacak o kadarda para vermek istemiyorum ama off çok kararsızım 🙈
Betulbekil Vnsgb evet öyle biraz uzun kullanılsa aslında verilir o paralar değer hiç değilse dediğim gibi benim param olsa ben alırdım ama şu an manuelim olduğu için ve fiyatı benim için yüksek olduğu için almıycam 🙏🏻
Betulbekil Vnsgb bebe cruzda falan sıfır ayarında olanlar da var 2.el almak istersen bi bak istersen ya da hiç kullanılmamış denk gelir belki