Tubaky
8 Mart günü kahverengi lekelenmem oldu doktoruma yazdım endişe etme dedi her gebenin başına gelebilecek bir durum normal görülen 9 Mart durdu 10 mart salı günü sabahı lavaboya gittiğimde hayatımın en kötü gününü yaşadım yani 9 gün önce kırmızı kan geldi 🩸 Bebegim 14 haftalıkken cinsiyetini öğrendim kızım meleğim olacaktı Ve iki hafta sonra karnımda 16 haftalıkken ölmüş 10 Mart salı sabahı kanın gelmesiyle Karnım dümdüz oldu gözyaşlarıyla hastaneye benim doktora gittiğimde ise 19 hafta 4 gün olmuştu kendimden habersiz bebeğimin içimde öldüğünü bilmeden ultrasona girer girmez kapkaranlıktı ve bebek ölmüş canım dedi doktorum kürtaj yapmadı ilaçla doğum yaptıracağım dedi zarar vermesini istemediğini belirtti 😔 çok ağladım çok sızlandım ve doktorum hastaneye yatışımı yaptı vajinadan Fitil gibi suni sancı verdiler doğurdum ölü doğum gerçekleştirdim el kadardı ama herşeyi tamdı 😔 3 buçuk hafta kadar İçimde ölü olarak taşımışım Yemek yemiyordum Zaten ama hamileliğe bağlıyordum sonuçta ilk gebeliğim artık zehirliyormuş beni çünkü şekli bozulmaya başlamıştı annem hep derdiki ana olunca anlarsın çok doğruymuş evladım cennet kuşumu toprağa gömdük
hastanede ben yavruma yandım annem bana ve torununa
ece koyacaktım ismini 😔 ama olmadı unutmam mümkün degil çünkü 4 ay kadar bana annelik duygusunu tattırdı
üzülme diyemem ne hissettiklerini çok iyi biliyorum çok dua et kuzum
evlatlarımız cennette bekleyecekler bizi 🤲🏻