Sinemin Hanımlar bizim evde alaturka tuvalet var girdiğimde kasıklarıma bi ağrı saplanıyor kalkamıyorum kasılıyorum 2-3 gündür de ağrılarım oluyor sizce korkmalımıyım
58_edaygmr_58 Sinemin korkulacak bir şey yok bence ben girdiğim zaman kalkarken sancı giriyor kalkıp yürüyünce geçiyor klozetde daha rahat ediyorum ben karnımdan dolayı oturamıyorum ilk zamanlar sıkıntı olmuyor du
DamlaNur29 Sinemin ya benimde evimde alaturka var ev sahibi ile bu ay görüşüp konusucaz yani bide sezeryan olcm o dikişlerle nasıl yaparım hiç bilmiyorum kara kara düşünüyorum
Sinemin 58_edaygmr_58 işte ben kalkarken olmuyor kalkmadan giriyo kalkamıyorum bide iki gündür ağrım çok fazla
Tugbacolak Aynı sekıldeyız klozette rahat edemedıgımden kullanıyorm ama kalkarken destek atın dıyecek moda grıyorum☺️ Nrml seyler bunlar ayrıca aslına bakarsak bnce alaturka daha ıdeal oturup kalkmayla hareket yapms oluyorsn doguma yonelık hateket olms olur gıbıme gelıyor
Sinemin Tugbacolak evet herkes öyle diyor alaturka daha iyi falan diye ama korktum bian ağrımda olunca çünkü 2 güne kadar böyle bi sorunum yoktu
Tugbacolak Sinemin bebek buyudukce assagıya yaptıgı baskı coğalıyormus ondanmıs dedıgınız gbı bı andada baslıyabılıyor. Bnde artk hep bı kasık agrısı mevcut gbı hatta bazen göbegımın bıle bı anda buyudugunu farkedıyorm sankı☺️ Aksam yatıyorm sabah kalkıyorm daha buyuk gbı gelıyor. Kendıme bakmakdn kafayı yıyorda olablrm tbı☺️
Sinemin Tugbacolak bende öyleyim 😂 aynanın karşısına geçiyorum niye bu kadar büyük falan diyorum çatlaklarım olunca geri kapatıyorum 😂😂
Tugbacolak Sinemin 😅😅aynı valla bakıyorm bakıyorm sonra gozum catlaklara kayıyor allahm bu ne ya parmak kadar olmuslar dıye bozulup kapatıyorm 😅 esım kızıyor bana taktıgım ıcın ama elımde degl parmak kalınlıgında oldular gercı yıne sukur karnımın buyuklugune ve derımın asırı sert ve gergın olmasına nazaran az bıle catlaklrn dıyor hemsırem Ama işte gelde bunu bana anlat☺️
2kizanasi 30 haftalığım hala alaturka kullanıyorum, daha hijyenik ve sağlıklı olduğunu düşünüyorum kasılma olsa bile çok kısa sürüyor yürüyün uzanın veya açma germe hareketleri yapın bir iki :)