Valeriamom 20 +1 iz ben hep bebeğimin tekmelerimi idrar torbasının orda hissediyorum göbeğimin baya altında hep. Normal mi bu arkadaşlar evham yapıyorum🙁
Obsesifk Valeriamom normaldir daha çok dolaşır o ben karnımın heryarafımda hissediyordum şimdi büyüdükçe belli yerlere vurabiliyor
Aysealty Valeriamom makat pozisyonundadır cnm merak etme ayaklar asagıda☺Bendede bi süre öyleydi asagıdan cıkıvercekmiş gibi hissediyodum resmen😅daha cok yer degiştirir ☺
ozgesoy28 Valeriamom canım bugün aynı şey bendede var rahimde göbek altında resmen ayakları çıkcak gibi
Prensesss Valeriamom canım 35 haftalığım karnım cok asağıdaydı halada aynı bebekde hep vajinamın hemen üstünde oynardı hiç üüste hissedemedim dr normal dedi 🙂
Aslanannesi Valeriamom hiç korkmayın. Tam 20 haftalıkken ilk tekmesini vajinamda hissetmiştim. Çok korkmuştum ertesi gün doktora gittim her şey normaldi 😌 İçini ferah tut 🙏🏼 Şuan 36 haftalık olduk karnımda geziyor 😍
Valeriamom ozgesoy28 diyorlar ya bebegim yok asagıdaymış rahim ağzı kısaymış falan 🙂 burda bir sürü felaket tellalı var okudukça korktum benim bebegim de asagıda hissediyorum diye☺
ozgesoy28 Valeriamom hemen öyle oluyo dimi 😀 daha 2 gün önce gittim doktora rahim ağzın kapalı rahim uzunluğunda iyi çok şükür