bfd defnemila evet özele gidiyorum 40.haftaya kadar normal gidiyorduk 2 hafta önce ki çatıda çok mükemmel değil ama engel bir durumda yok demişti bugün hem parmak hem rahim ağzına aletle baktığında çok zor dedi
bfd Zhrnz yarın sezaryan için saat verdi ondan önce tekrar şansımı denicem suni için bakalım ne söyleyecek
bfd Vnsgb Aynısını söylüyor saatlerce çekersin yine olmazsa yine sezaryna döncez diyor tehlikeye atmadan ülke gündemindede malum virüs olduğu için bekletmek taraftarıda değil hastanenin ne olacağı belli değil diyor
Zeliha3457 RanaaT benım ılk dogumumumda doktor 38 de alalım dedı sunı sancıyla ılk acemılıktı doktora ınanıp gıttım bana yalandan bastı sunı sancıyı zamanım daha vardı acılma yok deyıp aldı sezaryana doktor kurbanı oldum yanı kısacası her doktor doktor degıl kımısı kolaya kacıyor sezaryan daha basıt onlara sımdı sımdı anlıyorum acemılıktı bısey bılmıyordum guvendım gıttım 38 de dogum mu olur bı sıkıntı yokken
bfd Zeliha3457 Bugüne kadar normali destekleyen biri olduğu için gidiyordum ona ama bugün beni şaşırttı açıkcası ve ben sana bugüne kadar sezaryn konusunu açmadım gayet normaldi ama bugün ki muayenede çok zor olacağını görüyoruz dedi şaştım kaldım
Defne_Duru bfd Kocaeli’de özele gidiyorum,sizinle aynı durumu yaşıyorum,bebek kaç gram,normal olursa çok dikişin olur dedi.
begumseker bfd doktorum benim de hiç açılmam yokken bana fitille doğumu başlatmayı teklif etmişti ben beklemeyi tercih etmiştim. Fitil rahmin yumuşayıp açılmasına mı ne sebep oluyormuş sonrasında da suni sancı demişti.. doktorunuza bi danışın isterseniz bunu da
1994ozg bfd benim 16 haftalıkken suni sancıyla açılmam gayet oldu. Ne açulma ne rahimle alakalı bişey takdir edersinki yoktu resmen zorla açtılar isteyince yapıyorlar valla ben olsam sezeryan seçmem cnm
brcakyll bfd benimde k dogumumda suyum gelmisti gitmiştim ne acilmam vardı ne de sancı yumusamq bile sıfırdı yani rahim açıcı vermişlerdi onunla biraz açılmıştı ama hemen hemen 20 saat bekledim açıkçası sonunda normal doğum yaptım şuan 2gebeligim belki öyle hemen hastaneye koşmam sancı gelmesini beklerim diye düşünüyorum ama belli olmaz da o an ki psikolojik durumumu. Ama ilk doğumlar zaten biraz daha uzun sürüyor bende 40 haftamda doğum yaptım ama size suni verip hiç açılma olamazsa bu sefer sezeyana alır doktor bence isterseniz suni alın ama zamanınızda var hala çünkü belirti yok siz kendiniz karar verin herkesin vücudu farklı belki de hemen açılma olacaktır
Degisken RanaaT evet dr dan daha iyi bileceğimiz durumlar oluyor. Yada şöyle söyleyim dr da biliyor ama sezaryen işine geliyor. Benim sez. Olmamın nedeni suyumun sızmış olması.1cm açıklığımla birlikte acil sez. Oldum. Neden acil çünkü dr un mesai saati bitiyordu. Ve bebek dr kontrolü ile 3 gün susuz kalabiliyormuş. İşini iyi yapsa keşke her dr bizde güvensek..
Degisken bfd suni sancı ile açılmanız olabilir.önce onu deneyin. Açılma olmazsa yada bebeğin kalp atışı düşerse dr takipte zaten acil sezeryana alır.
Asl_93 bfd ben o haftalarda olsam hiç riske atmayıp sezeryan olup yavrumu alıp evime kapanırdım 😔 ne olacağı belli değil ki
Busbusvehashas Zemree28 merhaba benim de sancım açılmam yok 40+1 de propess sonrasında suni ile başlatacak , zor oldu mu propes?