Hepinize merhaba 👋 Açıkcası cok guzel geçen bir dogum hikayem olmadı, ama yine de anlatmak istedim. Buraya hep ne zaman dogum hikayemi yazıcam yada yazarmıyım yazabilmek nasip olurmi mu diye 9 ay kendimi kurmakla geçti hamileliğim. Hamileliğimin ilk 3 ayı dışında cok guzel geçirdim. Hep dedim ki hiç 40haftayı bulcagımızı zannetmiyorum 38 de 39 da gelir benim oglum dedim 🙂 ama oglum inatçı çıktı 39 oldu 40 oldu hala yok ne bir nişan ne bir su. Hatta bebeğim aşagı bile inmedi kanala girmedi. 37.haftadan itibaren yapılan çatı muayeneleri olumsuz asla açıklık yoktu ve catım da darmış. Bi ümit dedim 40 haftaya kadar yolu var. Ama yine umdugum gibi olmadı. En son doktor kontrolune gittiğim de doktorum 41.haftaya kadar gelmezse sabah 9da suni sancı vericem akşama kadar deneyelim dedi. Benim paşa gelmeyince 28 şubat sabah 8 de hastaneye gittik ve yatmışım yapıldı akşam ögleden sonra 3e kadar suni sancı verildi. İşin kötüsü ben o kadar acıkmıştım ki tansiyonum oynamaya başlamıştı. Doktorum dan bişey ler yiyebilmek için izin istedim ama ebelere 10 bucuk gibi yiyebilir demiş. Canım ebe’m saat 1de söyledi o saatten sonra yemek yedirildiği için doktorum tüm ebeler topa tuttu ben nasıl sezeryana alıcam şimdi normal olmazsa diye. Herkes benim yüzümden azar yedi. Hatta ebelerden beri burada ameliyata girip yemek yiyen tek gebe seni gorduk helal olsun dedi😀 saat 3de doktorum geldi sezeryana alıcam dedi sonda takıldı. Ama orası buyuk sıkıntı sonda sonrası cok yanmam oldu ve ben soktum cıkardım. Ameliyathane ye girdik ve anestezi uzmanı yemek yemiş ben bu hastam’a suan da hiç bişey yapamam dedi. Ve geri gonderildim. Akşam 7 de tekrar ameliyathane’ye alındım spinal mi istersin genel mi diye sorduklarında doktorum yanıma geldi ve beni tanımış ki dediği tek sey şu eger spinal olursan ameliyat sonrası yemek yiyebilirsin ama genel olursan yiyemezsin oldu. Ben direk spinal olsun diye atladım. Ama yok arkadaş yattığım yerin yanın da kocaman bir ayna kesildiğinde dair herşeyi gorucem inanılmaz korktum ve heyecanlandım. Belimden iğne atmaya çalıştı ama oda olmadı panik atak var spinal olamazsın dedi ve uyuttu. Canım oglum kuzey’im 7.15gece dogmuş ve eşime vermişler. Ben de saat 8 de çıktım ve ameliyat biter bitmez uyandım odaya geçmeyi beklemeden. Tek pişmanlığım keşke spinal olabilseydim. Narkoz dan oglumu gordugum ilk anı hatırlamıyorum ve bu gerçekten cok uzucu. Biraz uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin. Biraz karışık yazmış olabilirim oglumu uyutmaya calısıyorum bi yandan 🥰😊 Allah herkese hayırlı, kolay dogumlar nasip etsin hakkınız da herşeyin hayırlısı olsun 🤲🖐️