Ucuzannesi Kızlaaarr 2 saat önce temizlik yaparken başım döndü düştüm ve eşim hasganeye götürdü meğerse hamileymişim hemde üçüz😃😃😃😃
BalliVEannesi Ucuzannesi ay maşallahhh ne tatlıı 😍😍🙏🏻❤Sağlıkla kucağına alırsın inşallah çok güzel bir haber maşallah canım 🤗🤣
Lamelif Ucuzannesi aaa ne güzel gözünüz aydın dikkat et kendine ilk üç ay çok önemli hele de çoğul gebelikte temizlik işlerini unut artık 😍
SelinUzun Ayyy çok iyi yaa maşallahh 🤗🤗 Allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip eylesin canım benimm maşallah maşallahhh 😍😍😍
Ucuzannesi SelinUzun Lamelif evet doktor söyledi dikkat etmemi. Ayy dua edin herşey çok iyi olsun inşallahhh benim için vede sizler için🙏🏻🙏🏻
HicranKzn Ucuzannesi ne güzel işte ben çok istemiştim sülalede ikiz olduğu halde olmadı. Rabbim hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin tatlişleri🤗🤗🤗🤗🤗
Obsesifk Ucuzannesi sen şimdiden kenara fazla fazla atmaya başla 3 katı masraf malesef ama bebek rızkıyla gelirmiş 😊
Ucuzannesi hafsa2020 saol canım😀😀bakılırmı 3 tanee ayyy bayılmak ğzereyim hem sevıncten hem şaşkınlıktan
Ikinciyibekliyorum Ucuzannesi ay ne guzel bir haber duygu ya rabbim kucağınıza almayı nasip etsin insallah 🙏😍 biz 3 kiz kardeşiz ben abla onlar ikiz ama bizi vurmadı 🙂