Asuman0634 Özel hastanede takip ediliyorum fakat korona yüzünden doktorum Zeynep kamilde Doğum önerdi 35+4 üm ne yapmalıyım duyuma göre Zeynep kamilde doğurunca aynı gün taburcu edip eve hemşire gönderiyorlarmış doğrumu acaba ne yapacağımı şaşırdım
defnemila Asuman0634 Doğru olduğunu sanmıyorum şu sıra çok fazla kulaktan boş bilgi dolanıyor. Arkadaşım o hastanede hemşire olarak çalışıyor ve asılsız haber bunlar diyor. Zaten kanama tansiyon takibi bebeğin kalp atışları vs normal doğumda bile 1gece zorunlu. Sezaryan da 2 gece diyor. Ama anlamadığım özel hastaneniz sizi neden oraya sevk etti ?
Asuman0634 defnemila çünkü özel hastaneler corona şüphesi olanları kapıdan göndermiyor kabul ediyor ister istemez sağlık çalışanları ve doktorlar enfekte oluyor
defnemila Asuman0634 Sağlık bakanın yaptığı açıklamada da zaten her hastanede bu tedavi yapılamıyor yani belirli hastanelerde sadece yapılıyor testi o yüzden bu şikayetle gelen hastalarda direkt oraya sevk ediliyor. Allah hepimizin yardımcısı olsun tabi ama bu kulaklar gözler acil triaj da doktora benim kuluçlarım ve sırtım ağrıyor corona kapmış olabilir miyim bana bir serum tak dediğini duydu o yüzden evhamdan kaynaklı da hastanelerde çok tıklım tıklım kim hasta kim değil bilinmiyor. İşimiz çok zor Allah yardım etsin
Asuman0634 defnemila öyle okadar haklısınız ki peki arkadaşınıza sorarmısınız ben sezeryan olucam ilk bebeğim öyle oldu çünkü spinalle yaptırmak istemiyorum panik atağım var acaba tercihe bırakıyorlar mı yoksa direk spinal mi oluyor