Kader123t Adetime 4 gün var goğuslerim oyle bir sişti ki birde kasıklarımda adet ağrısından daha şiddetli ağrım var akıntım normalden fazla test yapmalımıyım
Ngngng Kader123t hamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynı zaten. İçinizin rahat etmesini istiyorsanız erken gebelik testi yapabilirsiniz. Ama tabi gününü bekleyip yapmanız daha iyi olur
Balbu Kader123t bende hamile olduğumu bilmiyordum. Ama beklentim vardı. Sonra adet belirtileri oldu sizin dediğiniz gibi. Olmadı demek ki hasta olacağım diye gidip ped aldım. 5 gün gecikince test yaptım. Bekleyin derim☺️ inşallah hayırlısıyla gebesinizdir
Kader123t Merveyenianne o yuzden yapmadım bende ama adet oldugumda goğuslerim bukadar sis olmazdı damarlar bile gözuküyor uclari genişlemiş ve koyulaşmış
Hosgeldinbebek Kader123t adet öncesi ilk kez gögüslerimij etrafı yırtılmuştı, 8 haftaya yaklaştık,😁adet belirtilerinin aynısı ama farklı olarak bu oldu, bir de bel ağrısı. Allah gönlüne göre versin inş 😚
Kader123t Hosgeldinbebek evet benimde hafif hafif bel agrim var ama siddetli degil cok tesekkur ederim sende sagsaglim al kucagina bebegini insallah