Dilan_gunes Bebegim 4hafta onde gidiyor bizim gibi olan var mi .seker cikmadi . bebegim de bir sikinti olur mu acaba 😞
Minigimvebiz Dilan_gunes benim de en başından beri hep önde gidiyor, şükür şeker de çıkmadı. Bende korkuyorum böyle giderse bu çocuk nasıl doğacak diye 😯
cavrosay Dilan_gunes bizde 2 hafta öndeyiz.doktorm endişelencek bi şeyn olmadığnı söyledi bebeyede bi zarari yok.kaç haftadasn canm bebeyinin kilosu kaç.
Ngngng Gamzeozdemi baştan beri önden çıkıyordu. Gün gün artarak 3-3buçuk haftayı buldu. Yumurta peynir ceviz meyve falan bazen sağlıksız şeyleri de canım çekiyor ve yiyorum abartmadan. Kahvaltımı çok güzel yapıyorum. Suyum da biraz fazlaymış ama doktor herhangi bir şey yapman gerekmez internetten de araştırma su fazllalığını kötü şeyler yazar dedi. Sıkıntı yok dedi
Dilan_gunes Gamzeozdemi vallhii ozel birsey yapmiyorum canim ne isterse onu yiyorum bebek benin verdigim tarihe gore 31+4 kilosu 2600 dedi ama ultrasyonda 35+5 gorunuyor korkuyorum bebegime birsey olur dye 😞
Ngngng Gamzeozdemi aa bi de omega balık yağı kullanıyorm. Imom kullanıyodum şuan piyasa da yok diye regenesis max kullanıyrm
Dilan_gunes Ngngng benimde ayniydi ilk bastan beri hep ondeydi sona dogru haftasi cogalmaya basladi insallhh saglikla kucagimiza aliriz ya🙏
Gamzeozdemi Dilan_gunes olmaz cnn neden olsun kötü düşünme en fazla 4 kiloyu bulunca alır doktor jeden kötü düşünuyosun
Ngngng Dilan_gunes benim doktorum hiç endişelenecek bi şey var falan demedi. Doktorum da biraz pimpiriklidir bende öyleyim. Olsa kesin söylerdi
Okeskinol Korkulacak bir şey olsa doktorunuz uyarirdi. Benim de sürekli 3 hafta önden gidiyordu. 38+4 de spinal sezeryan oldum 4620 Gr doğdu oğlum 🙈🙈
Dilan_gunes Okeskinol maslalhhh insallhh bizde saglikli bir sekilde kucagimiza aliriz 🙏🙏🙏neye gore dogum yaptin canm ultrasyona mi sat a ya goremi
Ngngng cavrosay bilmiyorum ben hamilelikten önce başladım hala devam ediyorum hatta doğumdan sonrada bir süre kullandırcam dedi doktorum
Ngngng cavrosay bebeğin beyin gelişimi için falan önemli sanırım gelişimine de eminimki katkısı vardır
niko_96 Benim de 3 hafta öndeydi en son 28 haftalıkken göründüğümde 31 haftalık görünüyordu 1600 gramdı. Gelecek salı kontrolüm var bakalım ne diyecekler tam da 31inci haftada olucam gittiğimde. Hep öndeydi zaten ama hiö 3 hafta fark atmamıştı