betul-123 Ya bi ben mi böyleyim çıldırıcam uykusuzluktan başıma ağrılar giriyor geceden tam uyanana kadar 12 13 kez falan tuvalete kalkııyorum uyuyamaz oldum herkez böylemi bendemi problem var 😓
198723 betul-123 Benimde hep vardı ama 35 ten sonra daha arttı zerre uyku yok bel bacak yan ağrısı of off hayırlısıyla bi dogaydik
EbruIrmakAhmet betul-123 canım idrar yolu enfeksiyonu olabilir bide akşam çok su içme gündüz iç daha çok
betul-123 Yagmurtan 16 +3 oldum bugun ama bu kadar değildi ya 3 4 kere kalkardım en çok şimdi böyle olmaya başladı gece uykusu yok zaten çok su içiyorum ama bu kadarıda nırmal mı bilemiyorum
betul-123 198723 belimin ağrısına zaten uyuyamıyordum şimdi bide böyle olunca yat kalk yat kalk artık heryerim ağrıyor uykusuzluktan gözlerim kan çanağına döndü ya 😓
198723 betul-123 Valla o zamanlar yine kolay bi ağırlığın yok rahat kalkıyon yataktan şimdi ördek gibi olmuşum zorla kalkıyom analık zormus zor
Kardelen_des Gece yatmadan 2-3 saat önce su tüketiminizi bitirirseniz gece tuvalete kalkmazsınız öyle söylemişti doktorum en fazla bir kez kalkıyorum
betul-123 Meryemsmom çok su içiyorum ona bağlıycam ama banada fazla geldi ondan sizlerede bi sorayım dedim
198723 Eylul_ Evet canım baktirdim sınırda seyrediyo çok su da içiyorum ikisinin etkisiyle zaten tuvalet olmasada uyku yok yataktan surekli kalkmak zorluyo sadece
Eylul_ 198723 bi ara bende senn gibydm. Tatli yemeyi birktm ve doktrm demir ilaci verdi simdi sadece 1defa ckyrm lavaboya
198723 Eylul_ Ben beslenmeme çok dikkat ediyorum ama yine de çoğu şey düzelmiyor çoğu gitti azı kaldı Allahın izniyle hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inş