Anonimmama Kanda plt değeri düşüklüğü birden yarıya düşmesi, değerin 101 olması gebelikten kaynaklanan bi durum mu anlayabilen var mı doktora gitme durumu yok malesef hemşire arkadaşlarıma soruyorum ama farklı şeyler söylüyorlar yardımcı olursanız sevinirim 😔
berra227 Anonimmama canim youtube da kağan diye bi kadın doğum doktoru var. Bu konuya deginmisti. Hamilelerde trombosit düşüklüğü konusuna. Video linkini ekledim. Izleyin inşaAllah
Ayredderya Gebelige baglı trombositopeni olabilir benımde 117 den 86 bıne düştü doktorum hematolojiye yönlendrdi periferik yayma ve test tekrarı yapıldı 117 bin cıktı tekrar kanını cok bekletmisler calısmadan veya labatuara giderken bisıkıntı olmustur dedi ama yinede doguma kadar doktorun takıp etsin dedi ihmal etme bence doktora git cunku plt pıhtılasma faktörü ve düsük olursa kanaman durmuyor dogumdada sıkıntı oluyor
Anonimmama Ayredderya doktor bi sonraki muayene de tekrar kan verirsin demişti bakalım inşallah bisey yoktur ama hamilelikten sonra cikmisti
Anonimmama berra227 benim hamilelik sonrası cıktı 19 haftalık hamileyim .. doktor bi sonraki muayenede tekrar kan verirsin dedi canım çok yararlı video çok teşekkür ederim