Gzmbzks Ellerim benek benek kızarıyor kuruyor ve sonrasında yanmaya başlıyor. Dikkat ettim genelde mutfaktan çıktıktan sonra deterjan klorak kullanimindan sonra oluyor böyle bit durum yaşayan varmı acaba zararlımı
Btyas34 Gzmbzks ben eldivensiz iş yapmamaya özen gösteriyorum. normal suyla fazla temasında bile hemen çatlıyor 😢
Bbsraa Gzmbzks az önce bende farkettim küçük kırmızılıklar olmuş ellerimi çok sık yıkıyorum krem suuryorum ama yine de nemlenmiyir çok kuruyor 2 gündür böyle sanirim kimyasallardan oluyor
Hebunturan Gzmbzks ah canım benim pamuk gibi ellerim vardı dikene döndü kupkuru paramparça sürekli deterjan ve suyla temasta olduğu için derim tamamen pul pul dökülüyor artık geceleri o kadar yanıyor ki uyuyamıyorum krem sürüyorum daha beter yanıyor kıvranıyorum resmen
Gzmbzks Bbsraa Sanirim hamilelikte kimyasal yan etki yapıyor olabilir ama öyle bisey ki sanki ağızımın kenarları yanak kısımlarıda yanmaya başladı yüzümde kuru kuruluk yaparmı ki yaa yanma bu şekilde uyuz oluyorum artık herşeyden
Bbsraa Gzmbzks evet yapıyor benim tabanlarım da kırmızı kırmızı oldu pütür pütür böyle normal de yüzünde bisey yok bu korak fln onlardan oluyor kesinleşti 2 gündür çok uğraştım ben hem mutfakta hem banyoda fln hemen cıktı böyle kuruluk fln. Eldiven kullanıcam artık
Zehra321 Gzmbzks 3 gündür benim de ellerim çok kötü sanki egzama olmuş gibi. Çok sabunluyorum o yüzden sanırım
Seyda17 Gzmbzks 35 haftalık hamileyim bu zamana kadar olmadı iki gün önce temizlik yaparken başladı kızarıklık yanma kuruma hepsi var