Melisa9611 Kaç kilo aldınız kaçıncı haftadasınız 🤩ben 67 ile hamile kaldım 30.haftamda 75 oldum acaba çok mu sonum ne olur merakla bekliyorum
Zehra321 Melisa9611 bende 30 a kadar 7 kilo almıştım sadece 30 dan 37 ye kadar bi 7 kilo daha aldım şimdi düşünün 😭😭😭🥶🥶🥶
Sinem67 Melisa9611 bnce cok degil. Bnde 70 kilo olmusm 65 kiloydum ama 3 gün oldu tartışmalı suan kini bilmyrm. Bebegim kac kilo oldu onuda cok merak edyrm pazartesi kontrolüm var
Merve-26 Melisa9611 bende 30 +1 im bugün doktora gittim sen çok kilo almışsın artık dikkat et bak dedi ama asla duramiyorum sürekli bişey yeme isteğim var 14 kilo aldım😭
Meralll 30+2 yim🤗 75 kilo ile hamile kaldım, ilk haftalar bulantıdan dolayı kilo verdim ve şu an tekrar 75 kilodayım..zaten balık etli olduğum için kilo almaktan çok korkuyordum ama çok şükür şimdiye kadar böyle oldu, bakalım bundan sonrası nasıl olacak😊
Meralll Melisa9611 aslında çok da kafaya takılacak bir kilo değil 😄bebeğimizin sağlığı ve kendi sağlığımız önemli olan.. fazla kilo alımı şeker, tansiyon vs açısından sıkıntı o yüzden.. sağlığımız yerinde olsun da doğumdan sonra veririz kiloları da ne yapalım 😊
mhtp2802 Ben de 30+1 im veee 51 le hamile kalıp şuan alıp başını gidenlerdenim 😂😂en son 67 idim geçen hafta şimdi ne alemdeyim bilmiyorum..🙈
Hulya3438 mhtp2802 ayni ablam gibiymissin oda 50 ile hamile kaldi 72 ile doguma gtti.cocuk. Dogduktan 2 hafta sonra 66 ya dustu hic kilolu durmuyor siz zayiflar sansli grupsunuz😊
niko_96 30+0 ım. 52 kilo ile başladım şuan 62yim. Zaten 7inci aya girdim gireli herşeyi yemek istiyorum 😋 asla da doyuyorum gibi gelmiyo.
Hulya3438 30 haftaligim bende 8 kilo aldim ama son iki ayda nolur bilinmez cok yemeye basladim cunkü 😭😭