arslanmerve57 Selinglr şu an çok sevdiğim için her gün bir tane yiyorum ama 37 den sonra fazlalaştırcam canım şu an 36+1 haftalığım ☺️
arzu_glyprk Selinglr 36 haftada şuan 37 haftalığım düzenli tüketiyorum hem hurma hem ahududu yaprağı çayı. 😘
Nltka Selinglr bugün yediğim hurmalar yarın tırmalamasın diye ben biraz gel başladım 😂 36 te falan ama 34 başlayın diyorlar . Yürüyüşe erken başladım ama 32 den beri yürüyorum virüs yüzünden ara verdim bu aralar ama
perihankrkya Makbus yenmez cnm 20 haftaligim ben bile yemiyorum suanlik doktorum bana yasak dedi açılma yapıyormuş çünkü 😊 doğum için yiyolar arkadaşlar da zaten sen yeme suanlik. doktorunla konus bu meseleyi o anlatsin sana 😊
kubrasonmezsabuncu Merhaba kızlar bilmediğimden soruyorum bende 35+5 günlük hamileyim hurmanın ne faydası var ?
Miranmiray Halime_dgrl12 Kızz ben yarın 27 haftalık olucam ve benim canım aşırı hurma istiyor yesem birşey olurmuki
kubrasonmezsabuncu Yaklaşık aynı zaman hamişleriyiz çatı muayenesi ne zaman yapılıyor bununla ilgili bilginiz var mı kızlar ?
Havva23 kubrasonmezsabuncu ben dün tam 37 haftalıktım dün oldu canım hiç acımadı rahim ağzı yumuşamış dedi
Halime_dgrl12 Ilawka ben 35 haftalığım günde 2 tane yiyicem 38 sen sonra da günde 5 tane düzenli yiycem ilk zamanlar da zararlı diyorlar
Emf Halime_dgrl12 tek sayı yenmesi daha iyiymiş diyorlar kan şekeri için canım bi de sen araştır istersen