SameTugcEymen Nuraan_k Canım bugün yıkadım üni baby hem hassas ciltler sıvı deterjanını hemde hassas ciltler yumusaticisini kullandım çok güzeller gerçekten de kokusu mükemmel ikisinin de
Nuraan_k civil’de Uni Baby hasas ciltler için Bebek çamaşır deterjanı 1800 + çamaşır yumuşatıcısı 1800ml 42,99tl gördüm ondan sorayım defim 😊😊
Idilsmom Uteleniyor zaten kiyafetleri yumusatici kullanip ekstra kimyasalla buluşturmayin bebisin cildini
Ask_H Nuraan_k ikisininde içeriği iyi değil canım instagramda mühendisinoğlu var onda detaylı açıklamalarında var ben siveno aldım yıkadım green clear da kullanabilirsn içeriğş temiz baby me toz olanını öneriyor içeriği doğalmş ama sıvı olanını önermior
Merryy Ozgee11 daha önce baya araştırmıştım canım içerik olarak minorisi beğenmiştim ama pahalı gelince devamlı alamam diye vazgeçtim o sırada Baby me indirimdeydi hem fiyat olarak uygundu bende içerik olarak temiz olunca kaçırmak istemedim aldım bi kaç gün sonra minoris indirime girince birde organik ürün olunca dayanamadım yedekte bulunsun diye onuda aldım ☺️
ds06 Nuraan_k bende bunu çok araştırdım ,duru granül matik aldim.bugun kullndim o kadr güzel ki yumuşacık yaptı bebek gibi kokuyor memnun kaldım tvsiye ederim
Yagmur1212 Nuraan_k ben baby me aldim sadece deterjan aldim ilk kiyafetlerini yikadim oyle vok fazla kokusu var diyemem ama yinde de guzeldi uni baby biraz pahali cunki
Mickeylover Nuraan_k cok arastırdım granüller en iyisi ben dalin granül aldım. Çift durulama yaptım. Incianın sıvı deterjanı en iyisi ama cok pahalı bitane de ondan aldım denemek için .