Kubra1111 Merhabalar 36+3 haftalık hamileyim. Bugün kontrolde bebeğimin boynuna iki kat kordon dolandığını söyledi doktorum ve çatı muayenesi sonrası sezeryan olmam gerektiğini de. Ben normal doğum taraftarıyım ve hep öyle planlamıştım. Normal doğumda bebek kanalda oksijensiz kalabilir dedi. Ciğerleri için iğne yaptı. Yetmezmiş gibi açılmam olduğunu söyledi. İki gün içinde doğmaması için dua edin dedi. Size sormak istediğim şu açılma olduktan ne kadar zaman sonra doğum başlar ve boynunda kordonla kanala inerse ne olucak? 😢
arslanmerve57 Kubra1111 canım şikayetin var mıydı bende 36+1 günlük hamileyim de normal rutin kontrolde mi söyledi ?
Yagmur1212 Kubra1111 cnm bende cok korkuyorum kordon dolanmssindan bende dun gitttim polikinlige bize ne yakin o diye devlet oldugu icin hic goremedim ultrasonu doktor da birsey demedi 15 gun kadar var doguma dedi gonderdi cati muaynesi yaptirmam gerekir mi ki acaba yaa
Kubra1111 arslanmerve57 haftalık kontrolümde gördü. Yorgunluk dışında bir şikayetim yoktu doğrusu canı tatlı bir insan da değilim. Arada sancı gibi ani acı oluyordu ama bebeğim büyüdü ondandır falan diye kendimi rahatlatıyordum.
arslanmerve57 Kubra1111 ay bende de oluyor haftaya gideceğim doktora 🙄 Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Haliagaoglu Canım benim ilk gebeğimde 37+0 da 1.5 cm açıklık vardı 38+4 gibi 2 cm olmuştu, 39+0da doğurdum, anlayacağın hiç belli olmuyor..
Kubra1111 Yagmur1212 doktor bir şey demediyse sorun yoktur bence. İçini ferah tut. Ultrasonda görünürdü öyle bir şey olsa.