Esraminnak Güzel hamişler merhabalar. Ben 28+5 günlük hamileyim şuanda. Özel sektor de çalışıyorum. Saglık durumuma gore biraz uzatmayı düşünüyordum ama. Vürüs den dolayı 32.haftamda ayrılacak gibiyim. 32.haftaya girmem yeterlimi 32 +6 mı olması lazım 🙈
EbruCnr Esraminnak tam 32 olunca canım Devam da etsen iznede ayrılsan tam 32 de rapor işini halletmen lazım
Esraminnak Fidan3594 teşekkür ederim. Cumartesi pazar bende izinliyim zaten 2 gün 2 gün demi 🙈 inş erken çıkacam gibi. Korkmaya başladım salgından. Beni goren herkez sen nie çalışıyorsun dio
Esraminnak EbruCnr şimdiue kadar doktoruma hiç duyurmadım. Devlet olunca ole uzun uzun konuşamıyorum. 2 hafta sonra gitsem soylesem yeterlidir sanırım değilmi
Fidan3594 Esraminnak hafta sonuna denk gelirse daha sonra gidiyorsun canım mesela 32+2 olur ama 31+5 olmaz gibi 😘
EbruCnr Esraminnak Tam 32 olduğunda git Kararın hangisiyse ona göre raporunu düzenleyip verir sana. 32 öncesi veremez
Esraminnak Fidan3594 anladım. Çok teşekkür ederim. RABBİM hepinize sağlıklı kolay doğumlar nasip etsin
Esrayldz Esraminnak Haftasonuna gelsede alabilirsiniz özeldeyse muayeneniz ben cumartesi tam 32+0 oldum çalışır aldım
Esraminnak EbruCnr tamam canım benim. Şu vürüsten dolayı kafam ne kadar karıştı ya. Neler hayal ediyorduk neler çıktı karşımıza
EbruCnr Esraminnak Malesef öyle İnşallah bu zor süreci tüm dünya Hayırlsıyla atlatır. Bi çocuğun varken yada bi çocuk dünyaya getirmeyi hazırlanırken bu süreç hepimiz için zorlu oldu.