simkay Bugun doktor kontrolum vardı 18. Haftamızdayız bebeginin ayakları asagıda suyunu getirebilir Soluna yat sırtına yastık koy dedi böyle bir durum yasayan varmı
Deletedmom138 simkay benimkide tam tersi doğum pozisyonunda ve kafası rahim ağzında çok canımı yakıyor. bende hep yatıyorum ağrılarım azaldı çok şükür sende karnına masaj yağı sür ovala ovala sürekli aşağıdan yukarıya masaj yap
hunilimom simkay ne alaka riskiniz felan mi var normalde de zaten aşağı da olur atamaları daha küçük sürekli pozisyon değiştirir zaten neden öyle bisey dedi ki
esideger simkay 28 haftalığım ve benimkininde ayakları aşağıda, ve sürekli tuvalete gitme ihtiyaçı duyuyorum ve doktorum böyle bir şey söylemedi tüm pozisyonları alabilir dedi için rahat olsun canım ferah tut bir şey olmaz allahın izniyle🤲🏻
Yenianneadayi2208 simkay bende 29+5 im bebeğimin ayakları aşağıda ama doktorum bana böyle bir durumdan söz etmedi cnm.Farklı bir durumun mu var
simkay hunilimom ultrosanda gördügünü söylüyor ve anlatıp gösteriyor normal degilmiş demekki fazla panikletmek istemedi fark ettim dogustan cifr rahımlıyım her zaman ıcın bı rıskım var malesef progestan kullanıyorum
simkay Yenianneadayi2208 dogustan cift rahimliyim bu durumda hep bi dusuk rıskın oluyorya galiba tedbiren söyledi canım ya
Ensar1234 simkay cnm benim oğlum şu an beş yaşında altıncı ayından sonra hep kafa yukarda ayaklar aşağıdaydı ve parmaklarını bile kasıklarımda hissettim önceki çocuğum normal doğumdu oğlumu 40haftaya kadar beklememize rağmen dönmediği için sezeryan olmuştum hiç bişey olmaz allahın izniyle bence korkulacak bi durum değil