Emrem2320 30 haftam biticek ve bacak aramdaki kemikler çok agrıyor yüryünce özelikle erken doğum belirtisimi ilk gebeliğim hiç bişiyim yoktu dünden beri böyleyim benim durumumda olanlar yazabilirmi lütfen
elmdmr Emrem2320 normal canım benimde 30 haftaya girdiğimde 2 gün şiddetli ağrıdı gece uyuyamdım bile vajinamla bacağımın birleştiği yer kopacak gibiydi bacaklarım falan çok ağrıdı ama geçti ara ara yine oluyo doktora gittim normal dedi korkma canm
damlac Emrem2320 aynı şeyi bende yaşıyorum 29+5im. Özellikle geceleri çok fazla bel ağrısı yaşıyorum kemiklerim kırılıyor sanki bir de afedersiniz popo kemiğim 😢
Kulahci Emrem2320 benim o ağrım hiz geçmiyo. Doğuma hazırlanıyo çatın o yüzden. Hatta bugün tekrar sordum doktora normal dedi
Fatma60_ Emrem2320 benimde 30 haftadan beri nerdeyse oyle catı kemiği denilen sey felaket agrıyo suan 38 haftayız hala devam ne gelen var ne giden😹
Emrem2320 elmdmr çok sevindim normal olmasına korktum eşimde doktor diye tutturuyor gitmek istemiyorum sürekli saha pzrts gittik teşekkür ederim 🙏
Emrem2320 damlac ndn böyle oluyor ya korkuyorum affedersin üç kez ishal gibi çıktım bir günde lavaboya anlamıyorum ilk gebelik korkuyorum erken doğummu diye eşimde pimpirikli hemen doktor diyor ona bişide denmiyor bende buraya yazdım acaba benim durumum kaç kişide var
Papatya4 Emrem2320 bende 30 haftalık oldum aynı durum bendede var bende çok korkuyorum Allah yardımcımız olsun
Emrem2320 Papatya4 hepimizde varsa normal ozamn. Bu haftada olanlarda hep varmış yazılardan onu anladım
Emrem2320 Fatma60_ hadi ya başladımı bitmiyormu yandık nasıl doğuma yakın temizlik yapıcam daha çocuğun hiç birşeyini yıkamadım ütülemedim