ozgesoy28 Kızlar 32 haftalık hamileyim sabah hiç bişey yoktu 1 saat önce bebeğin ayakları sanki rahimimde hissettim resmen gıdıklanıyo gibi oldum yaklaşık 1 saat şuan yok durdu ayaklarımın altına yastık koydum ama korktum bişey olur mu neden olur bu
Lamelif ozgesoy28 3 gündür aynı durumdaydım doktora gittim doğum pozisyonu almamış dedi dönünce rahatlarsın dedi bugün biraz daha iyiyim
Ebecik ozgesoy28 Canım normal bebek büyüyor bazen kuvvetiyle aşağı baskı yapıncada hareketi aşağıda hissedersin Bazen yorulursun bebek daha aşağı iner ozman da aşağı da hareket eder takma kafana
ozgesoy28 Lamelif HicranKzn en son 2 gün önce gittim doktora benimki de daha kanala felan girmemişti acaba o yüzden sürekli geziniyo olabilir mi ilk defa oldu çok garip bişeydi gıdıklanıyo resmen insan ama ürktüm de
HicranKzn 25 haftalığım benim sürekli orda 🤣🤣 çok tatlı gıdıklama oluyor. Doktor ters ayakları orda dedi. Kötü birşey olsa söylerdi sanırım 🤗
ozgesoy28 Ebecik zaten az bi iş yapınca yoruluyorum hiç bişey yoktu uyandıgımda bi kahvaltı hazırladım mutfağı toparlarım uzanıyım dedim ki baktım resmen rahimin üstünde ama dedim gibi ağrı baskı bişey yok şuanda da yok bişey olmasın da 😔