duygusm YYR19 Allah razı olsun. Ben de zaten her zaman hepimiz için dua ediyorum. Allah size de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah 🌸
duygusm AsyaNildaa Benim de gözüm karadır aslında, o yüzden kendime güveniyorum. Ama salgın nedeniyle yalnız kalacak olmak biraz düşündürücü. Gerçi siz onu zaten şehir nedeniyle yaşamışsınız. Başa gelen çekiliyor aslında, yapacak bir şey yok 🤷🏻♀️ İnşallah bebişi eve sağlıkla getiririz 🌸
Sedatadik duygusm aynı durumdayız canım büyük ihtimal bende yarın sezeryan günü alırım. Rabbim 9sene sonra nasip etti nasıl doğduğu umrumda değil sadece dikişlerden korkuyorum okadar seninde kolay geçmesi dilegiyle allah yardımcın olsun inş
duygusm Sedatadik Öyle böyle doğacak bu bebişler nasılsa 😊 Allah’a emanetiz hepimiz. Sağolun, Allah size de kolaylıklar versin.
duygusm Esr36 Doktorumla konuştum, yarın gidiyoruz hastaneye, netleştirdik. Biraz korkutucu anlatılıyor evet, ister istemez benim kafama da öyle yerleşmiş, şimdi farkediyorum. Ama yazılanlar beni biraz rahatlattı, teşekkür ederim 🌸
Esr36 duygusm ne demek kuzum birsey dert olarak gorursen dert olur sonucunda brbegine kavuscaksin ve senin icin ne hayirli bilemezsin herseyi Allaha birak❣
duygusm Tuba_42 Ziyaretçi yasağı ve refakatçi kısıtlaması olduğu için mecburen başbaşayız eşimle 🤷🏻♀️ Sıkıntılı bir döneme denk geldik maalesef. Yoksa annem de yanımda olsun isterdim.
Tgbh2810 @duygusm canım ben 37. Haftada sezeryan doğum yaptım. Benim panik atağım olmasına rağmen öyle aman aman korkulacak birşey olmadı. Sadece doktorum öyle çok motive etmedi Ameliyat sırasında hemşireler bi tuhaftı vs vs.. ama ona rağmen çabuk toparladım çok şükür. Ameliyattan sonra ilk yürümede çokk canın acıyor ama oda öyle uzun sürmüyo yürüdükçe yürüdükçe açılıcaksın acıya alışıcak vücudun. Belden yaptıkları iğne hiç canımı acıtmadı hissetmedim bile sonrasında bel ve sırt ağrısı oldu biraz ondada egzersiz yaparak ve eşim masaj yapa yapa rahatladı geçti. Kimisinde sırt ağrısı yerine baş ağrısı olabiliyormuş ondada sade türk kahvesi öneriyorlar baş ağrısına iyi geliyormuş aklında bulunSun. Ama korkma inan bence normal doğumdan pek bir farkı yok ha normal doğumda alt dikiş olmuş ha sezeryanda üstten aynı ağrı aynı sızı. Ben dimdik yürüyerek çıktım ertesi gün hastaneden ve geldiğim gibi yıkandım oturdum kalktım vs. İşlerimi yapıyordum yani. Hatta bebeğim 1 hafta küvezde kaldı solunumdan dolayı hergün hastaneye gidip geliyordum bile.. diyeceğim o ki hiç korkma yeterki sağlıkla sıhatle bebeğini kucağına al 🌸🤲🏻
duygusm Tgbh2810 Zaten sağlıkla gelsin yeter, insan başka bir şey istemiyor. Birden sezaryene dönünce biraz gerildim sanırım. Hep normal doğuma odaklandım, sezaryeni pek araştırmadım. Keşke baştan bir ihtimal olarak baksaymışım. Neyse, yazılanlar beni biraz teskin etti, teşekkür ederim. Siz de bebeğinizi güle güle büyütün inşallah 🌸
Yldzeyll duygusm canım kardeş abla vs yok mu bakacak eşiniz biraz zorlanabilir alt değişmesi emzirmenize yardımcı olması size ve bebeğe bakması gerek uyku konusunda dirençli olması gerek Allah yardımcın olsun
duygusm Yldzeyll Annelerimiz var ama onlar eve gelebilecekler. Hastanede mecbur yalnızız. Hemşire ve ebeler baya ilgililer normalde ama biz de eve gelene kadar idare etmek durumundayız. Salgın baya sıkıntı yarattı maalesef.
YYR19 duygusm inşallah dualarım tüm anne adayları tüm insanlarımız için cok zorlu bir süreçten geçiyoruz sağlıkla doğuralım inşallah evlatlarımızı bize bizi evlatlarımıza bağışlasın rabbim 🤲♥️