aslikls3 İyi akşamlar kızlar 🌺 ayaklarımda felaket ödem var 6. Aydan beri ve son zamanlarda daha çok şişti 38+4üz bugün. 2 gündür ayaklarımın sadece üst kısımlarında felaket kaşıntı oluyor başına gelen var mı
Gaazell aslikls3 Ayy o bende de oldu bi de elimin parmak araları kaşındı hem ayak hem ellerimi kanattım kaşıya kaşıya. Doktorada gidemiyorum virüs korkusundan. Bende sürekli soğuk suya tuttum kremler sürdüm sık sık bi de çorap terlik giymedim bir süre şimdi sakin duruyor şükür
89Kbr Bilgim yok ama her ikisi de aynı anda hem yanıp hem deli gibi kaşınıyor ya özellikle ayaktayken oluyo
aslikls3 89Kbr bende birkaç gündür çıktı bence doktora sor sen de daha zamanın da var hoş benimkinin de ne zaman geleceği belli değil pek gelecek gibi de değil 😂
Gaazell aslikls3 Aynen öyle ama ben soğuk suya tutunca rahatlıyordu gece yine nüksediyordu kremle sakinleştirmeye çalıştım
aslikls3 Gaazell birde gebelik kolestazı diye bir şey varmış doktora danışıp test yaptırmak en iyisi sanırım sen de doktoruna bi danış bence tehlikeli olabilirmiş
Gaazell aslikls3 Şimdi birkaç yazı okudum siz böyle deyince araştırdım doktoruma söylicem hemen korktumm 🙄 çok teşekkürler 🤗
aslikls3 Gaazell ben de korktum da internetten okumayla da korkmayalım bir şey olmaz Allah’ın izniyle ama önlemimizi alalım tabi ki 🌺😇
Husyavuz123 Bendede aynı sorun olmuştu banada kullandığım vitamin hapı dokanmış doktorum bir süre ara vermemi söyledi bir hafta kullanmadım geçmişti ama siz doktorunuza danışın herkeste farklı bir neden olabilir tabi