Yaman Bnm kiz cnm 12 haftada %70 kiz dendi bida değişmedi suan 20+6 yım hala kız bi kere annem gelmisti kesinmindedi doktorum hic bir zaman %100 demem dedi ama %90 kiz dedi kucagina alinca %100 olur dedi 🙂
Demode Ucanfiller çok memnunum gercekten özelede aynı zamanda gidiyorum doğumu özelde düşünüyordum ama bu doktor açıkçası bana çok daha iyi geliyor guleryüzlü naif ve ilgili bir doktor
Ucanfiller Demode buca Kadın dogumdaki doktor dediniz değil mi ama zaten kontorellerini yapan doktor girmiyor ki doğuma kim nöbetçiyse o giriyor
Demode Ucanfiller evet buca kadın dogumda söylediğim doktor doğru söylüyorsunuz ben onu düşünemedim mecbur düzgün bir özel hastane bulmak lazım ozaman😕
Ooznur54 Haftada ögrenmiştim ben de. Göstermedi o zaman kadar. Ve cvremdeki herkes göstermiyosa kesin kız bu filan dediler. Ama bizim kereta erkek cıktı 🤣🤗
aysimaaa Prens_annesi3 krktasnihal90 cinsiyettenmi bahsediyordunuz 🤦🏼♀️ Ben yüzünü görememk anladım 😇
Gulbaharyldrm BsraOzdmr salı günü 16 haftalık olmuştum o günde doktora gittim erkek olduğunu öğrendik 🥰
Mekamu BsraOzdmr bana 20.haftada yüzde 60 erkek demişti. 24 te yüzde 90 dedi. Sonra da her defasında erkek dedi zaten.