Yasminsel Kızlar etsiz çiğ köfte yemek zararlı mıdır acaba 8.ayıma girdim gebeliğimin başından beri aşeriyorum cesaret edemedim
Gmz3595 Yasminsel Etsiz olduğu sürece sıkıntı yokmus canım 🥰 bende doktoruma sormuştum. Bu ara benimde canım çooook istiyo 😊😁
Fidan3594 Yasminsel ayda iki üç kere garanti yiyorum. Şükür sorun olmadı. Zaten şuan bebeğiniz herşeyini tamamladı o kadar riskli olmaz
Symbol Ben yemiştim bazenleri yine yiyorum çok şükür bi sıkıntı yok ama yinede kendiniz bilirsiniz.. 😊
RuzgarsMommy Önceden yesen bi sakıncası yoktur da ben şuanda ki şartlar yüzünden birinin elinin değdiği şeyi yemeye korkuyorum :/
Nergiiscelik Boşuna 8 ay Durmussunn kuzum etsiz olduğu sürece bir sorun olucağını sanmıyorum ama hijyen konusunda bişi yemem kullanılan maruldur filan :) ben yedim hep
Sbl_ Bend3 çok seviyorum çiğköfteyi hatta bağımlısıym diyeblrm arada srda yiyorum binzararini görmedim☺😁
Sinemmdru Yasminsel komegene gayet hijyenik mesela adıyörem varsa çevrende orasıda buralardan yiyebilirsin🌹
Busez663 Yasminsel bende çiğ köfte çok yedim hemde hamileliğimin ilk zamanlarında çok şükür bişey olmadı hala da yiyorum canım istedikçe
Tugbacolak Yasminsel zararını falan bılemem ama ben yedıgımde haftalarca mıgde yanması yasadım mahfetmişti benı