Eda7776 3 aylık hamileyim diş etlerim şişti dişlerimi fırçaldıgım zaman kanıyor sizde de öyle oluyor mu ?(😏😔👀
Duygukc Eda7776 bende 3 aylığım aynen öyle birkaçgündğr kanama var sanki diş çıkartıyormuşum gibi ağrı var sanki dişlerim etlerimden ayrılıyır gibi hissediyorum annemde korkutmuştu beni hamileykensana birkaçdişim düştü çürüdü hep demişti
Siibeell Eda7776 benimde öyle bazı sabah bi kalkıyorum diş etlerim şiş bi fırçalıyorum sanarsın kan kusuyorum o kadar kanıyo
Eylul9235 Eda7776 aynı sorun bende de var dişlerimi fırçalarken resmen fırçayı dokunduruyorum sadece ve çok yavaş hareket ediyorum buna rağmen bazen kanama oluyor ama çoğunlukla olmuyor ☺️
Tatlisannedilekk Eda7776 bnde 3aylık hamileyim cnm bnde de aynısı oluyor o kadar da yumuşak fırça kullanıyorum ama her fırçalamada kan boşalıyo dişlerimden, çok sızlıyo dişetlerim😔ne zaman geçiçek bilmiyorum🤦🏻♀️
Gmz3595 Eda7776 Benim normalde de diş eti çekilmem vardı zaten tam tedaviye baslıcaktım ki, hamile olduğumu öğrendim o yüzden kaldı. Suan 11 haftalığım ve cok cok daha arttı😔
Mihirnazz Benim de diş eylerim çok kötü fırçalayınca kan fışkırıyor kaç gündür çok kötüydü bol bol tuzlu su gargara yap mikrop kapmasın
berra227 Eda7776 aynen.bende 3.5 aylık hamileyim. Dis etlerim şişti ve fırçalayınca.kaniyor. tuzlu su ile gargara yapmaya çalışıyorum iyi geliyor